Cinthya Dictator paranoid lett Varga Viktor mellett

barátnő paranoia Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator és Varga Viktor öröknek hitt karmikus szerelme egy éve ért véget. Az Édes Élet rossz hatással volt kapcsolatukra - erről, most Cinthy vallott őszintén.

A fotóslány visszaemlékezve a Varga Viktorral töltött időszakra belátta, a nagy szerelem mellett rossz hatással voltak egymásra az énekessel. Bár felreppentek a pletykák, miszerint a két sztár újra egy párt alkot, Cinthy leszögezte, ők egyelőre, csak spirituálisan kötődnek egymáshoz – írja a hot!.

Forrás: -Facebook/Cinthya Dictator

„A műsor végére én paranoid lettem, Viktor pedig hírnévfüggő. Nem mozdultam ki otthonról, ha pedig mégis ki kellett menni az utcára, remegtem, csorgott rólam a veríték. A kapcsolatunknak sosem lesz vége, spirituálisan annyira össze vagyunk kötve. Mi szerelmesen váltunk el, és az utolsó éjjel is összekapaszkodva aludtunk el. Tudtam, hogy pokol lesz, de nem bírtunk együtt lenni. Én majdnem belehaltam ebbe a szakításba" – mesélte Cinthy, aki mára túl van a nehezén és egyedül is boldog és kiegyensúlyozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.