5 gondolat, ami átfut a nők agyán, amikor az ex Facebookon támad

kommentelés párkapcsolat gondolatok Facebook megjegyzés exbarátnő közösségi oldal szerelem megcsalás lájkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég elmúltak már azok az idők, amikor a Facebook pusztán egy platformot biztosított arra, hogy felvegyük a kapcsolatot régen látott ismerőseinkkel. Egy ártatlan kedvelés, egy sokat sejtető megjegyzés sokkal nagyobb port kavarhat. Hogy mekkorát? Mutatjuk.

1. A filozófus

„Nem értem. Mi a fenét kedvel ezen a képen? Ez csak egy bögre kávé meg a keze. És egyáltalán, mit keresek a Facebookon?"

Forrás: www.giphy.com

2. A bosszúforraló

„Majd én megmutatom, hogy ez nem így működik, kisanyám. Mit írjak a kép alá, hogy világos legyen, hogy ő már az enyém? Vagy támadt egy még jobb ötletem: megkeresem a pasiját, és lájkolom a képeit!"

Forrás: www.giphy.com

3. A kételkedő

„Biztos, csak véletlenül nyomta meg a „like" gombot. Velem is előfordult már. Hamarosan azon lesz, hogy eltüntesse a nyomokat."

Forrás: www.giphy.com

4. A magabiztos

„Ugyan már, tök béna ez a csaj. Biztos, már rég tovább lépett rajta. Annyira kis jelentéktelen."

Forrás: www.giphy.com

5. Az aggódó

„Lehet, hogy ez már a jele annak, hogy nem szeret engem? Lehet, hogy a hátam mögött tartják még a kapcsolatot? Lehet, hogy fogja magát, elhagy engem, és megszökik ezzel a lánnyal?"

Forrás: www.giphy.com
Jennifer Aniston cáfolja, hogy megcsalta volna Brad Pittethttp://www.life.hu/intim/20150719-jennifer-aniston-megsem-csalta-meg-brad-pittet.htmlA héten bombaként robbant a hír; Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy Jóbarátok-béli kollégájával a házassága alatt.Intim--Az 5 legidegesítőbb Facebook ismerős - Te köztük vagy?http://www.life.hu/kult/20150826-az-ot-legidegesitobb-tipusu-facebook-ismeros.htmlRendszeres használója vagyok a különböző közösségi portáloknak, és természetesen a mindennapok szerves részét képezi a megtekintésük. Néha azonban a hajamat tépem egy-két ismerősöm bejegyzésétől.KultThinkstockMegvan a legárulkodóbb jel, hogy a pasid megcsalhttp://www.life.hu/intim/20141215-a-legarulkodobb-jel-hogy-a-pasid-megcsal.htmlAz egyik legnagyobb félelme szinte valamennyi párkapcsolatban élőnek a félrelépés. Fájdalmas bevallani, hogy a szerelmed más felé kacsingat, utólag pedig persze mindig okosabb az ember lánya. Íme, a leggyanúsabb nyom, ami biztosan mutatja: a párod megcsal.IntimOrigo4 dolog, amit facebookozás helyett csinálhatszhttp://www.life.hu/drlife/20150819-facebook-helyett-aludj-vagy-mozogj.htmlTeljesen rá vagy kattanva a közösségi oldaladra, ott éled az életed, egyfolytában azt figyeled, hogy mikor villan fel a piros boríték vagy a földgömb? A változatosság gyönyörködtet, csinálj helyette mást!Dr. LifeThinkstockKözösségi oldalak, amelyeket mindenképpen csekkolj le nyaralás előtthttp://www.life.hu/csalad/20150810--infozd-le-elore-uti-celod-mutatunk-par-hasznos-oldalt-ahol-ezt-megteheted.htmlNyaralni készülsz? Tájékozódj! Egyre több szállásadó elérhető a közösségi média változatos felületein, érdemes hát utazásod előtt végigböngészni a korábbi látogatók értékeléseit, nehogy a szállásra érkezésedkor valamilyen kellemetlen meglepetéssel kelljen szembesülnöd. Mutatjuk, melyek azok az oldalak, amelyeket mindenképpen érdemes használnod. CsaládThinkstockA Pszichológus Pasi: A Facebook valódi árnyoldala http://www.life.hu/drlife/20150813-a-pszichologus-pasi-toth-daniel-a-facebook-valodi-arnyoldalarol-mesel.htmlA Facebook ma a legtöbbet használt kommunikációs eszköz. Az ismerkedéstől, a kapcsolattartáson át a játékokig minden felhasználó annyi időt tölthet el rajta, amennyit nem sajnál. Ennek a lelki hatásaival azonban kevesen foglalkoznak.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.