Intim fotót posztolt magáról Hódi Pamela és Berki Krisztián

fénykép Hódi Pamela fotó Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Pamela mögé bújt szerelmesen, a rajongók pedig elolvadtak a kép láttán.

A jelek szerint minden a régi Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Magyarország első számú sztárpárosa, akik nemrég tértek haza maldív-szigeteki nyaralásukról, újabb meghitt fényképpel erősítették meg a tényt, miszerint ismét egy párt alkotnak.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Ez a hír pedig láthatóan nem csupán Berkit és Pamelát tölti el örömmel, hanem a rajongókat is: a kép alá sorban érkeztek a jókívánságok.

Hódi Pamela megmutatatja milyen szexi tinilány volt: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150824-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-megmutatta-milyen-szexi-tinilany-volt-es-rovid-hajat-villantott.htmlJó pár évvel ezelőtt készülhetett az a fekete-fehér fotó, amin Berki Krisztián kedvese pózol.TV + Sztárok--El sem hinnéd, mi dühítette fel Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-berki-krisztian-nem-tudott-hajnali-negykor-konditeremben-edzeni-nyiregyhazan.htmlElég kellemetlen meglepetés érte Berki Krisztiánt Nyíregyházán. A magyar macsó nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Ez Zsír!OrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela szerelme erősebb, mint valahahttp://www.life.hu/intim/20150821-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szerelme-ujra-fellangolt-kozos-nyaralasukon.htmlÚgy tűnik, közös nyaralásukon még inkább fellobbantak az érzelmek Berki Krisztián és Hódi Pamela között - szerelmük útjába pedig semmi sem állhat. IntimOrigoBerki Krisztián nem kell az RTL-nek http://www.life.hu/sztarok/20150903-berki-krisztian-nem-fog-szerepelni-az-rtl-klub-kepernyojen.htmlKorábban több hírportálon is olvashattuk, hogy Berki Krisztián egy RTL-es valóságshow-ba lesz látható. Ezt most maga a csatorna cáfolta. TV + SztárokOrigoCsúnyán beszólt a kommentelőknek Hódi Pamela - és milyen igaza van!http://www.life.hu/sztarok/20150820-csunyan-beszolt-a-kommenteloknek-hodi-pamela-es-milyen-igaza-van-a-maldiv-szigetekrol-uzent.htmlHódi Pamela kifakadt közösségi oldalán. Nem érti, hogy azok, aki megállás nélkül bántják, miért követik őt az oldalán? Vett egy mély levegőt, és megosztotta gondolatait és érzéseit a rajongókkal. És a nem rajongókkal. TV + SztárokOrigoHihetetlen luxusbölcsibe jár Berki Natasa Zselyke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150903-berki-krisztan-ma-reggel-egyedul-vitte-kislanyat-a-bolcsibe.htmlAhogy arról már korábban is beszámoltunk, szeptember 1-jén a kis Natasa Zselyke bölcsis lett - és nem is akármilyen helyen!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.