Rubint Réka intim vallomása: "Megfogadtuk, hogy soha nem engedjük el egymás kezét"

kötelék Rubint Réka szerelem házassági évforduló Schobert Norbert kapcsolat bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhárom évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget Rubint Réka és Schobert Norbi - a házasságuk pedig a mai napig példátlan, minden nehézséget kibír. 

Köztudott, hogy még 13 évnyi házasság után is lángol a szerelem Rubint Réka és Schobert Norbi között, akik nagyon odafigyelnek arra, hogy a rengeteg dolguk és a gyerekek mellett mindig fordíthassanak időt egymásra is. A pár ma ünnepli házassági évfordulóját, ez alkalomból pedig Réka osztotta meg követőivel, mi tette megingathatatlanná frigyüket, illetve, hogy mit jelentett számára ez a 14 év Norbi mellett, melyből eddig 13-at házastársként töltöttek.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

"14 csodás év, ebből 13 házasságban. 2002.szeptember 5-én megfogadtuk, hogy soha nem engedjük el egymás kezét...Örökkön-örökké tartó "szövetséget" kötöttünk, melynek a feltétel nélküli szeretet, tisztelet, elfogadás és az azóta is lángoló szerelem az alapja. Minden egyes percét és pillanatát bármikor újraélném az elmúlt 14 évnek...Sokat tanultunk egymás mellett, egymásért, és ez tette megingathatatlanná ezt az életre szóló egységet, melynek neve: házasság" - írta a megható sorokat a fitneszedző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.