Béres Alexandra: Megfogadtam, hogy soha nem fogok elválni

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
házasság válás Béres Alexandra kapcsolat veszekedés fitneszbajnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszbajnok a szülei példájából okulva fogadta meg, hogy soha nem fog elválni.

„14 éves voltam akkor és borzasztóan elszomorított a szüleim válása. Annak, hogy gond lenne köztük, semmi előjele nem volt. Nem vitatkoztak, veszekedtek, legalábbis előttünk, gyerekek előtt nem. Ezért volt talán még fájdalmasabb, mikor elmondták, hogy válnak. (…) Amikor férjhez mentem, a szüleim példáján okulva és felidézve az én szomorúságomat megfogadtam: soha nem fogok elválni” – mondta a két gyerek után is bombaalakú Béres Alexandra a Bestnek adott interjúban.

Forrás: Facebook/BéresAlexandra

Az ideális házasságnak a fitneszedző szerint a beszélgetés az egyik alapja: „Köztünk sem négyszemközt, sem a gyerekek előtt még egy hangos szó sem volt soha. Egyikünk sem vitatkozós, veszekedős típus. Én egyébként is annak vagyok a híve, hogy történjék bármi, mindent meg lehet beszélni, mindenre van megoldás.”

Bangó Margit: "Fejjel betörtem a szélvédőt"http://www.life.hu/sztarok/20150907-bango-margit-csaladi-problemak-miatt-szenvedett-sulyos-autobalesetet.htmlA Kossuth-díjas énekesnő néhány nappal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet, amikor az autójuk hátulról belerohant egy kamionba. Bangó Margit az ütközés pillanatairól beszélt.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator hisztizése kiverte a biztosítékot a TV2 műsorának forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-cinthya-dictator-hisztizese-kiverte-a-biztositekot-a-tv2-musoranak-az-ezek-megorultek-forgatasan.htmlStábtagok szerint a fotós lánnyal igazán nem volt könnyű együtt dolgozni. Pánikolt, hisztizett, nyafogott. TV + SztárokOrigoSzorcsik H. Viki: "a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött"http://www.life.hu/sztarok/20150907-szorcsik-h-viki-azt-allitja-rugdosta-es-megverte-a-parja-olyan-feltekeny-volt.htmlNem kevesebbet állít a Jóban Rosszban felfedezettje, mint hogy volt párja féltékenységében megütötte. A férfi azonban cáfol és szeretné, ha poligráfos vizsgálatnak is alávetnék. TV + Sztárok--Facebookon kért segítséget Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150906-facebookon-kert-segitseget-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző a Facebookon kér segítséget, hogy segítsenek megtalálni ellopott robogóját.TV + Sztárok--David Beckham repülni tanítja kutyusáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-david-backhem-cuki-videon-repulni-tanitja-a-kutyajat.htmlDavid Beckham + cuki kutya = felrobban az internet! Mi szinte leolvadtunk a székünkről az alábbi rövidke videó láttán.TV + SztárokAFPRékasi Károly: "Ezután is motorral járok majd dolgozni"http://www.life.hu/sztarok/20150906-rekasi-karoly-interjura-a-baleseterol.htmlA Barátok közt sztárja már gondolni sem hajlandó júniusi balesetére.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.