Hoppá! Újabb összebújós fotón Berki Krisztián és Pamela

békülés Hódi Pamela Maldív-szigetek romantika szerelem összebújás szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár már egyáltalán nem titkolja, hogy újra lobog a szerelem lángja közöttük, és legyenek a Maldív-szigeteken vagy az edzőteremben, megy a papás-mamás.

Berki Krisztián és Pamela az Édes élet után szakítottak, akárcsak Varga Viktor és Cinthya Dictator. Úgy látszik, a műsor megtépázta a sztárpárok magánéletét. Ám Berkiéknek ott van közös gyermekük, a cuki Natasa Zselyke, aki egy életre összeköti őket. A békülés meg is történt, méghozzá nem akárhol, hanem a világ egyik legszebb szigetén. Igaz, a műsorvezető azóta egy szót sem hajlandó magánéletéről elárulni, közösségi oldaluknak köszönhetően azonban naponta értesülhetünk arról, hogy a nyaralás óta minden rendben, ezt pedig ma Pamela egy edzőteremben készült fotóval is megerősítette, amelyen a nagy macsó karjaiban örömködik.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.