Döbbenetes! Dakota Johnson fél a Szürke ötven árnyalata folytatásától

Forrás: AFP -
trilógia jelenet film szex Dakota Johnson Hollywood A szürke ötven árnyalata erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves színésznő már az első részben is tartott az intimebb jelenetektől, azonban a második rész sokkal erotikusabb, és vadabb lesz az elődjénél. A sztár már most tart a forgatásoktól. 

Bár hatalmas világsikernek örvendhet a trilógia, a színészek kissé félve állnak a folytatáshoz. A női főszereplő, Dakota Johnson már az első részben is sokkal többet volt meztelenül, mint ruhában, és ez a legújabb részben sem lesz másként. A legnagyobb félelme az, hogy egy új rendezővel kell majd dolgoznia, mivel Sam Taylor-Johnson nem vállalta tovább A szürke ötven árnyalata rendezését.

Forrás: AFP

"Nagyon izgalmas az egész. Voltak olyan pillanatok, amikor nagyon féltem, hiszen el sem tudtam képzelni, milyen lesz majd a folytatás. Milyen gyakran történik meg, hogy ugyanazokkal az emberekkel dolgozhatsz, és mégis legyen egy csavar a történetben?" - mondta a Velencei Filmfesztiválon a film főszereplője, aki hozzátette, az új rendező sok meglepetést tartogat a rajongók számára.

A Szürke ötven árnyalata új része 2017-ben kerül a mozikba, addig is itt egy rövid ízelítő:

Te várod a folytatást?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.