fotósorozat erotikus szexi pikáns vetkőzés Szorcsik Viki horvát tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori színésznőjéről egy véletlen találkozásnak köszönhetően a horvát tengerparton készültek gyönyörű fotók.

Szorcsik Viki műsorvezető és modell hét évvel ezelőtt már felfedte bájait. A színésznő azóta sokat változott, és örömmel hasonlította össze az akkori és mostani fotósorozatát – írja a Bors, ahol még több képet láthatsz Vikiről.

Fotó: Baksa Norbert

„Horvátországban nyaraltunk egy társasággal, ahol összefutottunk egy másik csapattal. Köztük volt Baksa Norbert, aki régi barátom. Ő az a fotós, akivel régóta terveztünk már egy sorozatot. Mivel nála volt a gépe, jobb helyet és alkalmat keresve sem találhattunk volna" – mesélte Viki.

Viki 2008-ban már levetkőzött

„Akkor a nyuszis magazin azt is megengedte, hogy első magyar nőként a színes képek mellett fekete-fehérek is bekerüljenek rólam a lapba. Ez akkor nagy újdonság volt itthon" – magyarázta Viki.
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockHíres nők, akik meleg férfihoz mentek hozzá – anélkül, hogy tudták volnahttp://www.life.hu/intim/20150907-hires-nok-akik-meleg-ferfihoz-mentek-hozza-carrie-fisher-vanessa-redgrave.htmlNapjaink modern, felvilágosult világában még mindig erősen megbélyegzik és elítélik a homoszexuálisokat. Pláne akkor, ha híres emberekről van szó. Ez lehet az egyik oka annak, hogy sokan közülük félnek coming outolni, és inkább feleségül vesznek valakit, mintsem felvállalják valós szexuális orientációjukat. Most olyan híres nőket mutatunk be, akik sokáig boldog kapcsolatban éltek, és fogalmuk sem volt arról, hogy férjük a saját neméhez vonzódik.IntimNorthfotoBerki Krisztián tudja, férfiként milyen kérdésekkel kell tisztában lenniehttp://www.life.hu/intim/20150908-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-parja-pamela-moge-kenyszerult-szinte-azonnal-reagalt-a.htmlAzt már megszoktuk, hogy az üzletember időnként nagy bölcsességeket oszt meg rajongóival. Most azt pedzegette, férfiként milyen kérdésekkel kell tisztában lennie. Intim--18 év után szakított barátnőjével a Mad Men sztárja, Jon Hammhttp://www.life.hu/intim/20150908-jon-hamm-a-mad-men-reklamorultek-sztarja-szakitott-baratnojevel-18-ev-utan.htmlA színész és exe, Jennifer Westfeldt hivatalos közleményben jelentették be különválásuk hírét.Intim--Rubint Réka romantikus utazásra vitte Norbithttp://www.life.hu/intim/20150908-schobert-norbit-fitneszgurut-felesege-rubint-reka-pazar-alomuttal-lepte-meg-hazassagi-evfordulojukon.htmlA házaspár tudja, hogyan kell méltó módon megünnepelni egy házassági évfordulót. Norbi nem mindennapi meglepetését követően most Réka lépett akcióba, és romantikus utazásra vitte szerelmét!IntimOrigoFogyása után szakított menyasszonyával a világ egykori legkövérebb emberehttp://www.life.hu/intim/20150907-paul-mason-a-vilag-egykori-legkoverebb-embere-szakitott-baratnojevel.htmlHölgyeim, figyelem: újra szingli az egykor 444 kilós Paul Mason, aki közel 300 kiló túlsúlytól szabadult meg az elmúlt 5 évben.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.