Légiutas-kísérő gratulált a repülőn szexelő párnak

izgalom stewardess repülő szex Párizs Stockholm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a szerelem fővárosa késztette egy kis légi romantikára azt a párt, amely a Párizsból Stockholmba tartó járaton szexelt egyet.

Szombat este a Párizs-Stockholm járaton szexelt egy pár. Jó, jó, előfordul az ilyesmi, de honnan értesült róla a svéd Local? Nos, a pár csúnyán lebukott. Az egyik stewardess a hangosbeszélőn gratulált a vécés szexhez, amelyen minden utas jót mulatott.

Forrás: Youtube

Az egyik utas szerint boldog sokasodást kívánt a vécében romantikázóknak a légiutas-kísérő. Mindenki elkezdett találgatni, kik lehetnek azok. Akik nem beszéltek svédül, nem értették, min megy a vihorászás, ugyanis angolul csak annyi hangzott el, "Üdvözöljük Svédországban".

Így szexelj repülőn!

Egy hosszú repülőút szörnyen unalmas tud lenni. Ha azonban az ember arra vállalkozna, hogy szexszel üti el az időt, bizony elég nagy akadályokba ütközhet. Figyelj, és tanulj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.