Kelemen Anna: "A kérdés az, ki tud engem elfogadni a múltammal együtt?"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat szex férfi botránykönyv Kelemen Anna szerelem playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az botrányhősnő playmate bevallotta: szívesen sütögetné már a rántottáját egy férfinak, azt azonban tudja, eddig nem úgy viselkedett, mint egy reménybeli tisztes családanya. Ezért felmerült benne a kérdés, hogy ki fogja őt elfogadni a múltjával együtt. 

Kelemen Anna legutóbb könyve kapcsán hallatott magáról. A kötetetben sok ismert férfi szexuális életébe adott bepillantást, meg persze Annácskájéba is, aki nem élt átlagos életet az utóbbi években. Az egykori playmate most elárulta, szívesen megállapodna, azonban nehezen talál olyan párt, aki el tudja őt fogadni a múltjával együtt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Azt azért pontosan látom, hogy könnyelműen éltem, és olyan képet mutattam magamról, ami a férfiakban előítéleteket kelt. Nem úgy viselkedtem, mint egy reménybeli tisztes családanya" – mondta Anna, aki azt is hozzátette a párválasztással kapcsolatban, hogy nem az a kérdés, hogy neki milyen elvárásai vannak, hanem, hogy őt ki tudja majd elfogadni a múltjával együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.