A tökéletes pénisz kisebb, mint gondolnánk

Forrás: Thinkstock -
pénisz méret szex férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szorong rengeteg férfi a mérete miatt, a valóságban a nők nem a hatalmas péniszt, hanem “az átlagosnál valamivel nagyobbat” értékelik a leginkább, ráadásul egy tartós kapcsolatban a méret önmagában véve nem igazán hozza lázba őket – tudjuk meg a University of California és a University of New Mexico friss kutatásából, amely a PLOS One című szaklapban jelent meg.

Egy korábbi kutatásban ugyan az derül ki, hogy a nők az átlagos méretű péniszt kedvelik leginkább, egy másik kutatás rácáfol erre az eredményre. A legújabb teszt során hetvenöt nőt kértek arra, hogy egy 33, különböző méretű modellből álló 3D kollekcióból válasszák ki azt a két péniszméretet, amely a leginkább vonzó számukra. Az egyik egy egyéjszakás kaland, a másik egy komoly kapcsolat ideális méretét mutatta, s így kiderült: az előbbi esetén a méret fontosabb, az utóbbi esetben ez azonban kevésbé hangsúlyos tulajdonság. A komoly kapcsolatnál az ideális méret a 16,3 centiméteres hossz és 12,2 centis körméret, ami az átlagos péniszméretnél nem sokkal nagyobb.

Forrás: Thinkstock

A nőknek egy kérdőívet is ki kellett tölteniük, amelynek során leírták, mekkora számukra az ideális pénisz, milyen szexuális tapasztalataik vannak, és jelenleg milyen szexuális életet élnek (milyen gyorsan érik el az orgazmust, könnyen nedvesednek-e, illetve éreznek-e fájdalmat behatolás közben). Ezután egy tízperces számítógépes feladatban vettek részt, amelynek keretében osztályozták eddigi élményeiket a különböző méretű péniszekkel.

– mondják a szakemberek.

“A nők általában élvezetesebb és orgazmus-dúsabb szexet a komoly kapcsolataikban élnek át, ezért aztán érthető, hogy a nagyobb péniszt a laza szexkapcsolatokra tartogatják. Íígy aztán a királyi méret kompenzálja őket a kevésbé mély lelki kapcsolódásért” – teszik hozzá.

Te milyen vagy az ágyban?http://www.life.hu/intim/20150902-pilat-gabor-arrol-beszel-ki-milyen-az-agyban.htmlHa véletlenszerűen megállítanánk embereket az utcán és azt kérnénk tőlük, hogy értékeljék a partnetrük teljesítményét az ágyban egy tízes skálán... Nos, nem tudom milyen átlag jönne ki, de valószínűleg alacsonyabb lenne a pontérték, mint amit adott delikvensek saját maguknak adnának.IntimThinkstockAz apaság szexistává teszhttp://www.life.hu/intim/20150828-az-apasag-szexistava-tesz.htmlA frissen apává vált férfiak hirtelen konzervatívabbak lesznek, mint valaha: miután belekóstoltak a szülői szerepbe, nagyobb arányban állítják, hogy a gyereknevelés a nő fő dolga. A tudósok szerint azonban ennek a hozzállásnak az oka nem a biológiában, hanem inkább a társadalmi berögződésekben keresendő.IntimThinkstockEltérően működik a férfi és a női agyhttp://www.life.hu/intim/20150828-elteroen-mukodik-a-ferfi-es-a-noi-agy.htmlA Northwestern University munkatársai felfedték a tanulás és a memóriaszerveződés molekuláris szintű nemi különbségeit.Intim--A szexuális aktivitás a döntő a fogamzásgátlásbanhttp://www.life.hu/intim/20150828-a-szexualis-aktivitas-a-donto-a-fogamzasgatlasban.htmlA nők nem a hosszú távú gyermekvállalási szándékuk fényében választanak maguknak fogamzásgátló módszert, hanem inkább az motiválja őket, hogy milyen a párkapcsolatuk, és mennyire aktívak szexuálisan – tudjuk meg a Penn State College of Medicine friss kutatásából.IntimThinkstockVoksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/intim/20150825-voksan-virag-a-tengerparon-key-westen-kapott-kedvet-szexhez-parjaval.htmlVoksán Virág elárulta: jó dolog a nyilvános szex - őszintén beszélt párjáról, a szerelemről és tengerparti szexkalandjáról.IntimOrigoLenny Kravitz kificcent pénisze miatt perel mindenkithttp://www.life.hu/intim/20150813-lenny-kravitz-ugyvedei-az-enekes-kificcent-penisze-miatt-perel-mindenkit.htmlNéhány napja futótűzként terjedt az interneten Lenny Kravitz egyik, talán legkínosabb koncertélménye: egy jól irányzott guggolás következtében elszakadt nadrágja alól kikandikált a pénisze. Eddig viccnek fogta fel a történteket, de úgy tűnik, azóta elhagyta a humorérzéke. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.