Milyen volt Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítása? Hát ilyen!

Forrás: Pro Video -
Robert Pattinson Kristen Stewart szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy együtt töltött év után, 2013 májusában szakított az egykori álompár. De a rajongókat és a médiát még mindig érdekli, hogy mi történt pontosan. 

Kristen Stewart meg is osztott egy újabb részletet a szakításról. Egy riporter kérdésére a következő választ adta: „Hihetetlenül fájdalmas volt. Uhh, kib..szottul kicsinált.”

Forrás: Pro Video

Valahogy nem lepett meg minket túlságosan ez a válasz. A sztárszakítás is csak olyan, mint amikor a hétköznapi emberek szétmennek. Ebben pedig mindannyiunknak van tapasztalata.

Kristen Stewart Rupert Sanders rendezővel csalta meg egykori kedvesét. Azóta a színésznő leszbikus lett, és a menedzserével kavar. Robert Pattinsonra FKA Twigs mellett talált rá a szerelem.

Akkor most ér kapcsolaton kívül flörtölni, vagy sem?http://www.life.hu/intim/20150915-pilat-gabor-akkor-most-er-flortolni-egy-kapcsolaton-kivul-vagy-nem.htmlEbben az univerzumban talán az a legnagyobb csapda, hogy bármit megtehetsz. Bármit megtehetsz, de mindennek van következménye.Intim--Altestünk nektárja: Vannak ételek, amik jót tesznek a puncinak (18+)http://www.life.hu/intim/20150915-etelek-amelyek-jot-tesznek-a-nemi-szerveknek.htmlAhogy vannak a bőrünkre, hajukra pozitívan ható ételek, úgy léteznek olyanok is, amelyek a nemi szerveknek tesznek kifejezetten jót. Nem, most nem feltétlenül az ananászos legendára gondolunk. Eláruljuk, miért érdemes a pasiddal csicseriborsót etetned, és azt is, hogy te miket fogyassz, hogy jó legyen a puncidnak. IntimThinkstockSofia Vergara igazi kebelcsoda - Szexi fotót posztolt a színésznő!http://www.life.hu/intim/20150915-sofia-vergara-megmutatta-kebleit-a-rajongonak-egy-szexi-foton.htmlA gyönyörű kolumbiai sztár egy rendkívül csinos, és sokat mutató szürke egyberuhában szelfizett a minap, a férfirajongók legnagyobb örömére. IntimOrigoFeleségül vette szerelmét Curtis: Amerikában esküdtek meghttp://www.life.hu/intim/20150915-felesegul-vette-szerelmet-curtis-a-rapper.htmlA híres magyar rapper, Curtis feleségül vette párját, Csillát. Az esküvő helyszínének pedig igazán különleges helyszínt választottak.Intim--5+1 dolog, amit a férfiak nem tudnak a női orgazmusrólhttp://www.life.hu/intim/20150915-keves-no-elvezi-a-szexet-olykor-egy-maratonnal-er-fel-szamukra-az-elvezet.htmlKis kifli, nagy kifli, orális örömök, vad pozitúrák. A fülledt, erotikus pillanatok elrontói akár az elmaradt orgazmusok is lehetnek, az pedig tudjuk, hogy nem csak a férfi és a női agy, de a két nem teste is teljesen másképp működik.Intim--Varga Viktor: "Mi szeretjük egymást..."http://www.life.hu/intim/20150915-varga-viktor-enekes-bevallotta-o-es-volt-parja-cinthya-dictator-fotos-mindig-ossze-lesznek.htmlEgyre többet hallani arról, hogy Varga Viktor és volt szerelme, Cinthya újra egy párt alkotnak - az énekes most a Mokkában lerántotta a lepelt a titokról, és elmondta, mi van jelenleg köztük.IntimFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.