Shame - A szégyentelen párkapcsolat Alicia Vikander színész szerelem Michael Fassbender Éhség szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német színész és szerelme, Alicia Vikander alig egy évig jártak együtt.

Véget ért a szerelem Michael Fassbender és Alicia Vikander között - jelentette az US Magazine egy névtelen forrására hivatkozva.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A sztárpár tavaly találkozott közös filmjük, a The Light Between Oceans forgatásán, és bár kapcsolatukat sosem erősítették meg a nyilvánosság előtt, többször lehetett őket kézen fogva, összeölelkezve látni. Májusban még együtt vettek részt a monacói Formula 1 Grand Prix-en.

Vikander és Fassbender között 12 év volt a német színész javára Forrás: AFP/Jason Merritt

Ahogyan kettejükről sem, úgy szakításukról sem nyilatkoztak, így nem tudni, mi állhatott annak hátterében.

Az 5 legdögösebb német pasi

Korábban csokorba szedtük már a legszexisebb francia férfiakat, most pedig haladunk kelet felé, és jönnek a szexis német hímek.Íme, a Life.hu kedvencei.

A szerelemtől fogyott Gönczi Gábor: 10 kilót dobott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150912-a-szerelemtol-fogyott-gonczi-gabor.htmlNagyjából tíz kilótól szabadult meg Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogyan szaladtak le róla a kilók.Ez Zsír!--Így csókol Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20150405-igy-csokolta-meg-michael-fassbender-baratnojet-alicia-vikandert.htmlA szexi szívtipró csókját mi is akarjuk! Pont így, pont ott!Intim--Hiennek a tanulás és szereplés mellett nincs ideje a szerelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-hien-amerikaban-tanul-de-itthon-lep-szinpadra-a-jatekkeszitoben-hogy-csinalja.htmlOlyan, mintha Hien nem is Amerikában élne és tanulna, hanem továbbra is a fővárosban. Teljesen természetes, hogy a Játékkészítők decemberi előadásaiban színpadra áll egy új szerepben. Hogyan csinálja, hogy mindemellett kitűnő tanuló is?TV + Sztárok--Milyen volt Kristen Stewart és Robert Pattinson szakítása? Hát ilyen!http://www.life.hu/intim/20150916-kristen-stewart-szineszno-robert-pattinsonnal-valo-szakitasarol-meselt.htmlNégy együtt töltött év után, 2013 májusában szakított az egykori álompár. De a rajongókat és a médiát még mindig érdekli, hogy mi történt pontosan. Intim--Megőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20150815-megorjitette-a-szerelem-tonkrement-a-karrierje-kiraly-l-norbinak.htmlKirály L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. TV + Sztárok--Megszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150917-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-megszakitotta-a-kapcsolatot-feltestverevel.htmlAhogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.