Internetes randipartnere szurkálta halálra a népszerű egyetemi professzort

Forrás: thinkstock -
társkeresés tragédia professzor egyetem internetes társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Wilson csak egy normális kapcsolatra vágyott. A 36 éves professzornőt imádták a diákjai, neki pedig a sok munka mellett alig maradt ideje a magánéletére - ezért is regisztrált egy társkereső oldalon. Nem kellett volna...

Itt ismerte meg az elsőre tökéletes Hank Hawes-t, aki hamarosan a nő megszállottja lett. A Dél-Karolina Egyetem professzornője előtt nagy jövő állt: világszerte tartott órákat; oktatott Tanzániában, Kínában és Norvégiában is. 2011 januárjában ismerte meg Hanket, aki sikeres pénzügyesként mutatkozott be. Randizgatni kezdtek, azonban hamarosan nyomasztó lett köztük a helyzet: a férfi teljesen rátelepedett a nőre. Hank hamarosan a nő közelében bérelt lakást, Jennifer pedig terápiára kezdett járni, hogy túltegye magát a beteg kapcsolaton. Hiába próbált véget vetni a románcnak, a férfi nem hagyta annyiban a dolgot. SMS-ek, zaklatás - Jennifer láthatóan belefogyott a férfi mániájába. A barátai is aggódni kezdtek érte, hiszen nem ismerték a férfit, akit a nő nem mutatott be senkinek. Csak azt tudták, baj van.

Forrás: Thinkstock

6 hónappal később Jennifer tényleg úgy érezte, fellélegezhet, és randizni kezdett egy exbarátjával. Valószínűleg ez lett a veszte: nem sokkal később egy szomszédja hívta ki a rendőrséget, mert zajra lett figyelmes Jennifer házából. A rendőrök a nő meztelen holttestére találtak rá egy fehér paplan alatt, és a padló, sőt, a plafon is véres volt. A boncolás megállapította, hogy a nő testén 12 nagyon súlyos szúrásnyom okozta a halált, ebből 6 önmagában is halálos lett volna. Létfontosságú szervek sérültek meg, de az is biztos, hogy a támadó is megsérült, mert a nő próbált harcolni az életéért. A nyomok a zaklató Hankhez vezettek, akinél véres farmert találtak, és a férfi kezén is ott voltak a dulakodás nyomai, ráadásul épp öngyilkosságot próbált megkísérelni.

A férfi tavalyi tárgyalásán önvédelemre hivatkozott, szerinte a nő rátámadt, az ügyvédje pedig azzal érvelt, hogy a nő és a férfi között őrült, életveszélyes szenvedély volt. Persze a nő barátai mind megerősítették, hogy Jennifer szabadulni akart a férfitól. A férfit végül 30 perc alatt elítélte a bíróság, élete végéig börténben kell maradnia.

Verekedés volt, több lövés is eldördült vasárnap hajnalban Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150920-verekedes-volt-es-tobb-loves-is-eldordult-vasarnapra-virradora-egy-budapesti-szorakozohelynel.htmlVerekedés, dulakodás alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült vasárnapra virradóra egy VII. kerületi szórakozóhelynél, a történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.News--Fővárosiak, figyelem! Hétvégén problémásabb lesz a közlekedés Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150918-forgalomkorlatozas-lesz-hetvegen-budapesten.htmlForgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten rendezvények miatt. Elterelnek számos BKV járatot, és lezárják majd többek között a Lánchidat, az Andrássy utat és a Dózsa György utat is.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoHivatalosan is vége a nyárnak - sok eső várhatóhttp://www.life.hu/news/20150920-vasarnap-jelentos-mennyisegu-csapadek-varhato-budapesten-es-tiz-megyeben.htmlVasárnapra a jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki Budapestre és tíz megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat.Ugye kiélveztétek a nyarat, mert úgy fest, most már tényleg itt az ősz!NewsThinkstockSokkoló: egy koktél robbantotta fel a 18 éves lány gyomráthttp://www.life.hu/news/20150918-egy-18-eves-lany-gyomrat-felrobbantotta-egy-nitrogen-tartalmu-koktel-ital.htmlÉletmentő műtétet kellett végrehajtani a 18 éves Gaby Scanlonon, akinek gyomrát darabokra szaggatta a nitrogéntartalmú ital. A koktélt felszolgáló bár ennek ellenére folytathatja működését.NewsFotó: Zirig Árpád - TáfelspiccTeljesen összetört egy barátja szerint Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150918-oscar-pistorius-paralimpikon-sportolot-remalmok-gyotrik-a-bortonben.htmlA barátnőjét lelövő sportoló egy közeli barátja szerint zaklatott, fél, és állandó rémálmok gyötrik a börtönben.News--Szívszorító: A család kutyája mentette meg a kisfiú életéthttp://www.life.hu/news/20150918-viztarozoba-esett-a-ket-eves-kisfiu-de-a-csalad-kutyaja-megmentette.htmlA kutya az ember leghűségesebb és legrégibb barátja, Ausztráliában pedig ez az állítás új értelmet nyert, amikor egy kisfiú víztározóba esett, és a család négylábú háziállata segített rajta. NewsFotó: Zirig Árpád - Táfelspicc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.