Botrány! Egy levágott malacfejbe dugta péniszét David Cameron brit miniszterelnök

Forrás: AFP/Khalil Mazraawi -
pénisz malac David Cameron könyv fej miniszterelnök botrány kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr, eddig még sosem hallott fiatalkori titkairól rántja le a leplet David Cameron legújabb életrajzi könyve.

Már most az év botránykönyveként emlegetik David Cameron Call Me Dave című legújabb életrajzi könyvét, amely a brit miniszterelnök fiatalkorát dolgozza fel őszintén, kendőzetlenül, régi egyetemista társai és barátai (általában név nélküli megszólalásaik) által.

Forrás: AFP/Khalil Mazraawi

A vad bulizások, kábítószerezések és más hihetetlen sztorik mellett ebben a kötetben olvasható először az a meglehetősen bizarr történet, amelyben az ifjú Cameron egy levágott malacfejbe helyezte "legintimebb testrészét" egy beavatási szertartáson.

Együtt szívtam a brit miniszterelnökkel

David Cameron egyik egyetemről megismert barátja, James Delingpole névvel vállalta, hogy annak idején együtt szívott füves cigarettát a brit miniszterelnökkel. "Az én választásom a fű volt - és Daviddel együtt szívtam" - olvasható a könyvbéli részlet a Express oldalán.

A miniszterelnök is tagja volt egykor az Oxfordi Egyetem gazdag diákjaiból álló híres társaságának, amelynek révén sok időt töltött a bulijairól, drogozásairól és bizarr szexuális szokásairól ismert Bullingdon klubban.

A hamarosan megjelenő könyvben természetesen a miniszterelnök munkájáról, a politikáról, és családjáról, többek között fogyatékos kisfiáról is szó lesz.

Szexbotrányok, amelyek megrengették a palota falait

Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még nem is említettük az ifjú Harry kicsapongásait, vagy éppen Sarah Fergusonnak, András herceg volt feleségének lábujjszopogatós címlapjait. Lássuk hát a legemlékezetesebbeket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.