25 év után válik a feleségétől Zacher Gábor - Újra szerelmes!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
házasság párkapcsolat válás barátnő toxikológus szerelem Zacher Gábor felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert toxikológus őszintén beszélt válásáról és arról, ki mellett talált rá újra a szerelemre.

Közel 25 év után véget ért Zacher Gábor házassága. A Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője, aki igyekszik a nyilvánosság zajától távol élni magánéletét, ezúttal kendőzetlenül beszélt házasságáról és új párjáról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigoZacher Gábor a mérgek helyett az édes kikapcsolódást választotta http://www.life.hu/sztarok/20150816-zacher-gabor-uj-baratnojevel-fesztivalozott-a-szigeten.htmlAz idei Sziget Fesztivál többször is telt házas napot produkált, ami nem csoda, hiszen a világhírű fellépőket senki sem akarta kihagyni. Ide látogatott ki Dr. Zacher Gábor toxikológus, és igazságügyi szakértő, aki a barátnőjével érkezett a fesztiválra.TV + SztárokOrigoGeorge Clooney gyászol - Házassági évfordulóján sem képes ünnepelnihttp://www.life.hu/news/20150920-george-clooney-elvesztette-baratjat-jerry-weintraubot-es-hazassagi-evfordulojan-is-ot-gyaszolja.htmlNem telhet felhőtlenül George Clooney és gyönyörű felesége, Amal első házassági évfordulója. A jeles eseményt beárnyékolja a színész egyik barátjának a halála. News--Nem válik agresszívé a gyerek az óvodátólhttp://www.life.hu/csalad/20150828-nem-valik-agresszive-a-gyerek-az-ovodatol.htmlA szülők többségének kisebb traumát okoz, amikor először kell gyermekét valamilyen intézményben, bölcsődében vagy óvodában hagynia, és erre csak ráerősítenek azok a szakértői vélemények, melyek szerint az addig jólnevelt gyerekek az intézmények hatására gyakran elvadulnak, nehezen kezelhetővé válnak.Család--Justin Bieber miatt válik férjétől Lara Stone modell?http://www.life.hu/intim/20150911-justin-bieber-miatt-valik-lara-stone-modell-es-david-walliams-komikus.htmlHat hónappal ezelőtt jelentette be a holland modell és komikus férje, David Walliams, hogy 5 év házasság és egy közös kisfiú után különválnak. A pletykák szerint pedig ehhez nagyon is köze van a tinilányok kedvencének, Justin Biebernek.IntimOrigoMeglepő vallomás: Sarka Kata ragaszkodott a házassági szerződéshezhttp://www.life.hu/intim/20150918-sarka-kata-ragaszkodott-a-hazassagi-szerzodeshez-amikor-hozzament-hajdu-peterhez.htmlKata már az elején tisztázni szerette volna, hogy nem a pénzéért megy hozzá Hajdú Péterhez, ezért ő ragaszkodott hozzá annak idején, hogy az esküvő előtt házassági szerződést kössenek. A papírt azóta viszont összetépték. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.