Ebbe a nyíregyházi lányba szerelmes Bud Spencer unokája

Forrás: Instagram/Alessandro Pedersoli -
mosoly modell Kína olasz unoka Bud Spencer szerelem pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű olasz színész unokája egy magyar lányba szerelmes. A modellként dolgozó lánnyal Kínában hozta őket össze a sors.

Néhány hete Rómában látogatta meg a világsztárt a Bors riportere, ahol unokáját, Alessandrót is megismerték. A fiú büszkén mesélte, hogy ő bizony egy magyar lányt szeret, ám akkor a bimbózó kapcsolatról még nem akart részleteket elárulni. Most mindketten úgy érezték, végre vállalhatják érzéseiket, így Vass Vivien a Borsnak felidézte azt is, hogyan került a világsztár családjának a közelébe.

Forrás: Instagram/Alessandro Pedersoli

Tizenhat éves korom óta modellként járom a világot, két hónappal ezelőtt éppen Kínában dolgoztam, ahol egy szórakozóhelyen odalépett hozzám Alessandro. Annak nagyon örültem, hogy olasz, mert én is olaszul tanulok. Többször összefutottunk kint, majd mielőtt végleg elutazott, elárulta, ő Bud Spencer unokája” – mesélte a lány.

A pszichológia szakos hallgató és a saját óramárkával rendelkező Alessandro kapcsolata nem szakadt meg. A telefonhívásokat újabb találkozók követték.

„Alessandro nagyon hasonlít a nagyapjára, és ízig-vérig olasz. A nagyapjával még nem találkoztam, de telefonon már beszéltem vele, mesélte, hogy többször is járt Magyarországon. Gyerekként a filmjein nőttem fel. Alessandro is mindig nagyon pozitívan beszél a nagyapjáról, nagyon kötődik hozzá. Számukra rendkívül fontos a család” – mondta a lány, akinek olasz szerelme hamarosan Magyarországra látogat.

„Nagyon tisztelem őt én is, hiszen kemény munkával érte el mindazt, amit megteremtett. Pozitív példa azért is, mert ötvenöt éve van együtt a feleségével, azaz megbízható és hűséges. Alessandro pedig hasonlóan él: tanul, dolgozik keményen, és egy picit sem támaszkodik nagyapja sikereire. Rendkívül szerény is. Márpedig ha ő is olyan értékeket képvisel egy kapcsolatban, amilyeneket a nagyapja, akkor szerintem hosszú távú kapcsolat lehet köztünk is” – mosolygott a gyönyörű modell.

Hajdú Péter Bud Spencerrel szelfizett

Egy igazi legendával találkozhatott a népszerű műsorvezető. Hajdú Péter a Piedone-filmek sztárjával futott össze, méghozzá az olasz színész saját lakásán. A fotót itt megnézheted!
Szemet hunyt férje hűtlensége felett Bódi Margóhttp://www.life.hu/intim/20150924-szemet-hunyt-ferje-bodi-guszti-hutlensege-felett-bodi-margo.htmlKapcsolatukról beszélt a Frizbi hajdú Péterrel felvételén Bódi Margó és Bódi Guszti. A merész kérdésekre és bevállalós válaszok születtek. Intim--Elizabeth Hurley 50 évesen is bátran mutogatja melleithttp://www.life.hu/intim/20150923-elizabeth-hurley-a-kora-ellenere-is-batran-mutogatja-a-melleit.htmlAz angol színésznő a kora ellenére is rettentően jól néz ki, és nyugodtan letagadhatna jó pár évet. IntimOrigoEltűnt Justin Bieber pénisze: Árulkodó fotó!http://www.life.hu/intim/20150923-justin-bieber-penisze-lathatatlanra-zsugorodott-a-hideg-vizben.htmlA világsztár Izlandon mártózott meg a pár fokos vízben, ahol az alsónadrágja láttán egy pillanatra mi is felszisszentünk, hogy vajon hová lett a Justin méretes szerszáma. IntimOrigoEzeket titkolták el párjuk elől az emberek: Meglepő vallomásokhttp://www.life.hu/intim/20150923-dolgok-amiket-eltitkoltak-parjuk-elol-az-emberek.htmlMindenkinek vannak titkai, ez teljesen normális dolog. De mit titkolnak a legtöbben párjuk elől? Néhányan megsúgtak néhány tipikus titkot. IntimThinkstockKivillant mellbimbó mellett pózolt Rod Stewarthttp://www.life.hu/intim/20150923-rod-stewart-enekessel-fenykepezkedett-no-kivillantotta-a-mellbimbojat.htmlEgy áratlan rajongói kérésnek indult, végül az egész világot bejárta az ismert énekesről és a hölgy bikinije alól utat követelő mellbimbóról készült közös fotó. Intim--Kebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150923-vv-dori-megmutatta-oriasmelleket-villantott.htmlVV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.