Szakított barátnőjével Katalin hercegné öccse, James Middleton

James Middleton szingli párkapcsolat barátnő öcs Katalin hercegné szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a szerelem a hercegné 28 éves öccse és barátnője, Donna Air között.

Kicsivel több mint 2 év együttlét után szakított James Middleton és barátnője, Donna Air. A pár, akik között a hírek szerint már az eljegyzés gondolata is felmerült, barátai szerint Katalin hercegné sármos öccse volt az, aki pontot tett a kapcsolat végére.

Forrás: Northfoto

"Néhány hete történt a szakítás, és James döntése volt.

Újra dúl a szerelem Pippa Middleton és kedvese közötthttp://www.life.hu/intim/20150920-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-es-nico-jackson-kibekultek.htmlAz utóbbi 3 évben volt, hogy szakítottak, volt, hogy összejöttek, most azonban úgy fest, a fellegekben jár Pippa Middleton és Nico Jackson.Intim--Szemet hunyt férje hűtlensége felett Bódi Margóhttp://www.life.hu/intim/20150924-szemet-hunyt-ferje-bodi-guszti-hutlensege-felett-bodi-margo.htmlKapcsolatukról beszélt a Frizbi hajdú Péterrel felvételén Bódi Margó és Bódi Guszti. A merész kérdésekre és bevállalós válaszok születtek. Intim--Megvan a királyi család legszexisebb tagja - Íme, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150709-katalin-hercegne-occse-james-middleton-hihetetlenul-szexi.htmlMíg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi!Intim--A gyerek nem hülye, csak kicsi...http://www.life.hu/intim/20150922-pilat-gabor-a-vilag-legboldogtalanabb-gyermekei-azok-akiknek-nincs-tennivalojuk.htmlSőt, a lelki tisztaságuk, ártatlanságuk okán több ponton jobbak, mint a felnőttek. Természetesen van egy rakás dolog, amit még nem akaszthatunk a nyakukba és bizony sok esetben ránk vannak szorulva. Viszont akármilyen jó képességekkel érkeznek, kevés vagy rossz iránymutatással viszonylag gyorsan el tudnak kallódni. Intim--Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--Megmutatta melleit, majd megkapta az állást a hírbemondóhttp://www.life.hu/intim/20150923-enki-bracaj-alban-hirbemondo-probaadas-kozben-megmutatta-melleit-majd-megkapta-az-allast.htmlMára az egész világot bejárta Enki az albán Zjarr tévécsatornánál készült próbafelvétele, amely során teljesen kigombolt blúzban olvasta fel a nap legfontosabb eseményeit. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.