Váczi Gergő: „Kapok olyan levelet, amiben a hölgyek feldobják nekem a labdát”

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Váczi Gergő ajánlat házasság műsorvezető boldogító igen lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője nem házasságpárti, és csak lányai születése után szánta rá magát a nősülésre. Feleségével egészséges féltékenység van közöttük, habár Gergőnek gyakran feldobják a labdát idegen nők.

Váczi Gergő és felesége, Kriszti 8 éve szerettek egymásba, de csak a második lányuk, Blanka születése után két évvel fogadtak örök hűséget egymásnak. Gergő nem tartotta lényegesnek a papírt, de végül úgy döntött, hogy rászánja magát a lánykérésre.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Persze a boldogító igen után mindenki azt gondolja, hogy örökre együtt marad a másikkal, de nem tudom, hogy mi lesz velem vagy Krisztivel húsz év múlva. Nyilván azt tervezzük, hogy szeretnénk egymás mellett megöregedni, és felnevelni a lányainkat. A két gyerekünk örökre összeköt minket… Éppen ezért eszünkbe sem jutott házassági szerződést kötni, és azon aggódni, mi történik, ha… Szerintem a szerződés csak arra való, hogy aki ezt megcsináltatja, az betegye a fiók mélyére. Mégis milyen dolog az esküvő tervezésekor a másik orra alá dugni az ilyen papírt? Ez rögtön bizalmatlanságot szül, miközben a házasságnak éppen a bizalomra kellene épülnie” – mondta Gergő a Bestnek, aki arról is beszámolt, csak egészséges féltékenység van közöttük.

„Ha nem így lenne, az azt jelentené, hogy nem szeretjük egymást. Kriszti szép nő, sokszor megbámulják, de nyilván engem a televíziózás miatt sokkal több inger ér. Egyszer-egyszer kapok olyan levelet, amiben a hölgyek feldobják nekem a labdát… Természetesen nem éltem egyetlen lehetőséggel sem” – mondta a műsorvezető.

Hoppá! Váczi Gergő beszólt Csobot Adélnak

A két műsorvezető, Váczi Gergő és Csobot Adél éppen Tolvai Renivel beszélgettek a nyaralásáról, Gergő pedig ennek apropóján szúrt oda egyet Adélnak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.