A Barátok közt sztárja újra összejött egykori kedvesével

Forrás: RTLKLUB -
sorozat szerelem Barátok közt szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csórics Balázs, a sorozat Rudija közel nyolc hónapig volt egyedül, mivel barátnőjével tavaly szeptemberben szakítottak. A szerelem elég hevesnek bizonyulhatott, mivel egy idő után újra egymásra talált a pár. 

Balázs, mielőtt a Barátok közt csapatához csatlakozott, évekig egy tengerjáró hajón énekelt szerelmével. Ám amikor a pár visszajött Magyarországra, nem tudták itthon együtt folytatni az életüket. A Barátok közt dögös szépfiúja nem bírta sokáig egykori kedvese nélkül, és bár sokak szerint a felmelegített kapcsolatok nem mindig sülnek el jól, akadhatnak kivételek. - írja a hot! magazin.

Forrás: RTLKLUB

"Amíg külön voltunk, végig éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Amikor rájöttem, hogy az a valami ő, akkor leültünk beszélgetni. Nem volt haszontalan ez a külön töltött idő. Meg kellett tapasztalni, hogy az egymásra mutogatás sehová nem vezet." - mondta a lapnak a fiatal színész.

Egy szál bugyiban szelfizik az ismert modell, Gigi Hadidhttp://www.life.hu/intim/20150927-gigi-hadid-bugyiban-szelfizik-a-tukor-elott-es-csak-a-kezevel-takarja-a-melleit.htmlA modell sűrűn posztol magáról igencsak sokat mutató, és szexi fotókat, azonban most félmeztelenül is megmutatta magát a rajongónak. IntimOrigoFelfüggesztették a melleit kipakoló műsorvezetőthttp://www.life.hu/intim/20150926-felfuggesztettek-a-melleit-kipakolo-musorvezetot-enki-bracajt.htmlA hírolvasó a napokban azzal került be a hírekbe, hogy egy albán tévé hírműsorát igen lenge öltözetben vezette, ruhája csak részben takarta nem kicsi melleit. A nőt hamar megkereste a Playboy, ő pedig igent mondott egy fotósorozatra.Intim--Meztelenül, az ágyból küldött szelfit Tücsi, a csinos sportműsorvezetőhttp://www.life.hu/intim/20150926-meztelenul-az-agybol-kuldott-szelfit-tucsi-a-csinos-sportmusor-vezeto-sportklub.htmlA csinos sportműsorvezető, Tücsi ezúttal nem sokat hagyott a képzeletre. IntimOrigoSzexoldalon hirdetik Éden Milán szőke szerelmét - visszaéltek Niki fotóivalhttp://www.life.hu/intim/20150926-szexoldalon-hirdetik-eden-milan-szoke-szerelmet-visszaeltek-niki-fotoival.htmlSzexpartnerek csak neked. Rosszlányok, szexpartnerek, vidéki lányok, erotikus masszázs és erotika. Niki Valentine fotói egy szexuális szolgáltatásokat áruló oldalon tűntek fel. Éden Milán szőke szerelme állítja: a képeken valóban ő látható, ő azonban soha nem regisztrált az oldalon.Intim--Pirner Alma elárulta, miért készültek róla az erotikus terhes fotókhttp://www.life.hu/intim/20150925-pirner-alma-meztelen-terhes-fotoirol-beszeltek-a-morning-showban.htmlNánási Pál a várandós Pirner Almáról készített igencsak szexis fotósorozatot. Voltak, akik imádták a képeket, de persze támadók is akadtak bőven. IntimOrigoHohó, kivel randizgat Pippa Middleton?http://www.life.hu/intim/20150925-pippa-middleton-katalin-hercegno-testvere-randizik-egy-ferfivel.htmlKatalin hercegnő testvére, Pippa Middleton már két éve együtt van bróker párjával, Nico Jacksonnal, akit úgy látszik, nem zavar, hogy Pippa más férfival ebédelget. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.