étkezési zavar Brad Pitt Angelina Jolie megcsalás dada biszexualitás alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő biszexualitása már régóta köztudomású, de azt nem gondoltuk volna, hogy Brad Pitt mellett is megkíván majd egy nőt.

Már korábban is híresztelték, hogy a sztárpár házassága nem éppen felhőtlen, de akkor a színésznő étkezési zavarai és Brad Pitt alkoholizmusa volt terítéken.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Most újabb információk szivárogtak ki a hírességek magánéletéről, mégpedig az, hogy Angelina Jolie az egyik dadával, Lena Goulddal csalja a sármos színészt. Egy közeli ismerős nyilatkozott az ügyben: „Lenával az utóbbi hetekben nagyon közel kerültek egymáshoz. Hajnalig beszélgetnek, és masszírozzák egymást!”

Tényleg van félnivalója Brad Pittnek?

Angelina Jolie forró leszbikus szexjelenete

Gia Carangi, a tragikus sorsú modell élettörténetét bemutató Kifutó a semmibe című film címszerepét játszó Angelina Jolie a másik főszereplővel, Elizabeth Mitchell-lel ad elő egy igazán forró szexjelenetet. A videóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.