Mekkora biznisz: Szexmasinákat ad bérbe egy férfi

Forrás: sybiantoronto.com -
szex élvezet szexgépek kielégítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will McLean havonta nagyjából húsz szexgépet ad bérbe. Egy weboldalon hirdeti a kéjmasinákat, amelyek évente ezreket elégítenek ki.

Mindenhol mozgó, rezgő, dildók állnak ki a gépekből, amelyeket a magát orgazmus tanácsadónak nevező férfi ad bérbe. McLean párterápiával is is foglalkozik, és az orgazmust vizsgálja, tehát gyakorlatilag más emberek szexualitásából él.

Számos férfi keresi meg őt, hogy szexgépet vigyenek haza párjuknak. A szerelemdoktor szerint a pasik imádják nézni, hogy párjuk nagyon élvezi az aktust ezekkel a masinákkal.

Bármilyen meglepő, a gépek zenével üzemelnek, használóik beállíthatják, milyen ritmusban rezegjenek. Használatuk egyszerű: csak bele kell ülni a dildóba.

Forrás: sybiantoronto.com

Egy éjszakára nagyjából 30 ezer forint a masina használata, ha pedig valaki szeretné megvásárolni, nagyjából 700 ezer forintjába kerülne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.