Bódi Sylvi lekapta a pólóját egy forgalmas útszakaszon

mell klipforgatás Kanári-szigetek Bódi Sylvi dekoltázs póló bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nem bírt a vérével és lekapta felsőjét, ami tökéletes dekoltázsát takarta - persze mindezt nem saját szórakoztatására, hanem egy klip kedvéért tette. 

Bódi Sylvit a világhírű német lemezlovas, Dj Tonka, kérte fel, hogy videoklipjében szerepeljen. A modell örömmel mondott igent a Kanári-szigeteki forgatásra. Igaz, a reptéren érte egy kis kelletlenség, mert elkeverték a szörfdeszkáját, végül ő és a hátramaradt deszka is megérkezett az örök tavasz szigetére. A modell a forgatáson tökéletes alakját is megmutatta, amikor a felsőtestét elrejtő felstő fellibbentette, amíg a stáb igazított a külsején.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

„Nagy megtiszteltetés és hízelgő számomra, hogy Dj Tonka nekem szánta ezt a lehetőséget! Hogy az a lemezlovas, aki nagy hatással volt rám, engem kért fel főszereplőnek az akkori kedvenc számom új videoklipjéhez, ha ezt akkor bárki az iskola előtt megjósolta volna, nem hittem volna neki. És lásd, az álmok igenis valóra válnak" – írta Sylvi a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.