ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működött

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
sztárpár Éjjel-nappal Budapest szerelem ÉNB Marci szakítás RTL Klub ÉNB Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak.

Marci és Evelin hosszú idő után talált egymásra a sorozatban, sokan voltak ellenük, de végül fülig egymásba szerettek. A forgatás során eljátszott jeleneteknek köszönhetően pedig a valóságban is közel kerültek egymáshoz – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

„Se veled, se nélküled kapcsolat van közöttük, látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást, de borzalmasan össze is tudnak veszni" – árulta el a lapnak egy a párhoz közel álló stábtag, aki azt is elmondta, hogy nagy gondot jelent a kapcsolatukban, hogy Marci különösen kedvelt a lányok körében.

„Viharos ez a kapcsolat, csakúgy, mint a sorozatban. Reggel még nem lehet tudni, hogy este mi történik velünk. Mindketten heves vérmérsékletűek vagyunk, ez nem tesz jót a kapcsolatoknak" – mondta Marci, aki szerint egy-egy vita után nehéz függetleníteni érzelmeiket a forgatáson.

Új őrület: Intim fotók az ágyból - Dukai, Zimány és Debreczeni mutatják behttp://www.life.hu/intim/20150929-debreczeni-zita-modell-dukai-regina-modell-es-zimany-linda-modell-agybol-szelfizett.htmlÚjabb őrület dívik a magyar sztárok körében, akik mostanában ágyban, párnák közt lőnek magukról szelfiket. Debreczeni Zita, Duka Regina és Zimány Linda most megmutatták, hogyan kell profi ágyszelfiket készíteni. Intim--Bódi Sylvi lekapta a pólóját egy forgalmas útszakaszonhttp://www.life.hu/intim/20150929-bodi-sylvi-modell-dj-tonka-klipjenek-forgatasan-lekapta-a-polojat-es-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlBódi Sylvi nem bírt a vérével és lekapta felsőjét, ami tökéletes dekoltázsát takarta - persze mindezt nem saját szórakoztatására, hanem egy klip kedvéért tette. Intim--Tóth Vera: "Van, hogy két fellépés között elbőgöm magam"http://www.life.hu/intim/20150916-toth-vera-enekesno-a-prakapcsolatok-buktatoirol-vallott-es-elemeselte-van-hogy-elsirja-magat.htmlAz énekesnő meglepően őszintén beszélt a párkapcsolatok buktatóiról, sőt arról is vallott, hogy hamarosan egy nagy terve válik valóra.IntimOrigoMeglepő leánykérés az ARC kiállításonhttp://www.life.hu/intim/20150915-meglepo-leanykeres-a-magyar-alom-tizenotodik-arc-kozerzeti-plakat-kiallitason.htmlEgy kreatív szerelmes férfi úgy döntött, plakáton kéri meg kedvese kezét. Szerencséjére műve bekerült a legjobbak közé, így kedvese ország-világ előtt mondhatott igent.Intim--Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Ha valaki azt gondolja, sok a problémája, valójában nincs nagy gondja...http://www.life.hu/intim/20150929-pilat-gabor-szerint-ha-valaki-azt-gondolja-sok-a-problemaja-valojaban-nincs-nagy-gondja.htmlIdőnként hajlamosak vagyunk elveszni a részletekben; sőt, az apróbb problémákat is akkora hegyekké duzzasztjuk, hogy azok megmászhatatlan körülményekké nőnek, amihez képest már tényleg csak egy kis pont vagyunk. Így az újonnan kreált nézőpontból már joggal mondhatjuk: esélytelen vagyok... Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.