Megszólalt Szulák Andrea volt párja - Állítja, nem ő csajozik a szexpartnerkeresőn

Tinder pár személyi edző szexpartner Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk úgy tudja, hogy Szulák Andrea volt párja, Gyarmati Gábor fotója látható a Tinder nevű, elsősorban szexpartner keresőként elhíresült oldalon. A férfi a lapnak elmondta, ő egészen biztosan nem regisztrált az oldalra. 

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Szulák Andrea egy Facebook-posztban tette közzé, hogy 10 év után szakítottak párjával, akit legutóbb személyi edzőjével hozták hírbe.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A napilap arról ír, hogy Gábor fotói felkerültek a Tinderre, a képek pedig a férfi Facebook oldaláról vannak. Az is igaz, hogy a mindenki által látható fotók között, így akár bárki használhatta is azokat.

"Nem én regisztráltam erre az oldalra. Semmi közöm hozzá, és nincs is szükségem ilyesmire. Valószínűleg feltörték a Facebook portálomat. Tudom, hogy semmi kivetnivaló nem lenne benne. De akkor sem én vagyok" – mondta Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.