pornószínésznő párkapcsolat rejtegetés szerelem Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornószínésznő sokáig rejtegette szerelmét a nyilvánosság elől, ám most lehullt a lepel a jóképű lovagról.

Attila és Sáfrány Emese „Aleska" egy éve ismerkedtek meg egymással. A férfi meghívta a csinos légtornászt egy edzésre, majd hamar kialakult közöttük a kölcsönös szimpátia. Ám Attila csak lassan, komoly udvarlások árán érte el, hogy Aleska beleszeressen, aki sokáig rejtegette a nyilvánosság elől kedvesét.

Egy ágyban Varga Viktor és Cinhya Dictator - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151001-varga-viktor-enekes-cinhya-dictator-fotoslany-es-aleska-diamond-egy-agyban-hemperget-az-ezek.htmlAleska Diamond intim fotót osztott meg, amelyen a celebhorda összekucorodva bújik egymáshoz. Intim--Rékasi Károlyt a szerelem gyógyította meg - Intim vallomáshttp://www.life.hu/intim/20151001-rekasi-karolyt-szineszt-a-szerelem-gyogyitotta-meg-es-nagyon-halas-parjanak-pikali-gerda.htmlA színész már mankó nélkül jár és bevallotta, sosem tudja meghálálni párjának, Pikali Gerdának, amit érte tett. IntimOrigoÖrömhír! Südi Iringó szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150930-sudi-iringo-tancosno-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-sztarja-szerelmes-es-megtalalta-a-szamara.htmlA táncosnő anyukája szerint lányának már régóta családot kellett volna alapítania, hiszen jó ideje annak, hogy megtalálta az igazit. Intim--ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működötthttp://www.life.hu/intim/20150930-enb-marci-es-enb-evelin-az-rtl-klub-ejjjel-nappal-budapest-sztarjainak-kapcsolata-a-sorozaton-kivul.htmlA fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak. Intim--Szuperlájk! Új funkcióval bővült a Tinder szexpartnerkeresőhttp://www.life.hu/intim/20151001-uj-funkcioval-bovult-a-tinder-ez-a-szuperlajk.htmlSzupernyomulósoknak szuperlájk. Éljen, éljen, új funkcióval bővült a Tinder, amelynek leginkább azok örülhetnek, akik már kétségbe esve keresik álmaik asszonyát/férfiját. IntimThinkstockCora Schumacher újra szerelmes - Ralf már a múltéhttp://www.life.hu/intim/20151001-cora-schumacher-ujra-szerelmes.htmlCora Schumacher lezárta a múltat. Újra szerelmes, és ezt már az újságíróknak is tudtára meri hozni.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.