Cora Schumacher újra szerelmes - Ralf már a múlté

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
új pár Ralf Schumacher szerelem Cora Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cora Schumacher lezárta a múltat. Újra szerelmes, és ezt már az újságíróknak is tudtára meri hozni.

Végre vége a válási mizériának, és Ralf Schumacher volt feleségére újra rátalált a szerelem, ráadásul egy egészen hétköznapi helyen. A közértben találkoztak a 44 éves Thomassal. Beszédbe elegyedtek, telefonszámot cseréltek, és hamarosan egymásba szerettek. "A közelsége jót tesz nekem" - mondta a Bildnek Cora, aki hozzátette, annyi időt töltenek egymással, amennyit csak lehet.

Forrás: AFP/Bertrand Guay
Ejnye! Sandra Bullock egyszerre két pasival randizgathttp://www.life.hu/intim/20151001-sandra-bullock-egyszerre-ket-pasival-randizgat.htmlFérje csúnyán átverte Sandra Bullockot, több nővel is megcsalta. A csinos színésznő ezért nehezen talált párt magának, most azonban ismét eltalálta Ámor nyila, sőt, ha igazak a hírek, rajongásának több tárgya is van. Intim--Bor, szerelem, boldogság - Így romantikázik Debreczeni Zita és Gianni http://www.life.hu/intim/20151001-debreczeni-zita-es-gianni-romantikus-estejerol-kozos-kep-is-keszult.htmlSugárzik a boldogságtól az egykori modell, aki olasz szerelmével töltött el egy meghitt estét. A pár még egy közös képet is készített a pillanatról. IntimOrigoVége! Amanda Seyfried és Justin Long szakítottak http://www.life.hu/intim/20150930-szakitott-egymassal-a-hollywoodi-sztarpar-amanda-seyfried-es-justin-long.htmlA gyönyörű színésznő és párja két év után döntöttek úgy, hogy véget kell vetniük a mára már ellaposodott kapcsolatuknak. Intim--10 évig kizárólag szexre gondolt a nőhttp://www.life.hu/intim/20150930-10-evig-kizarolag-szexre-gondolt-a-no.htmlRose Bretécher ritka pszichológiai zavarban szenvedett. Akárhova nézett, szexuális fantáziák jutottak eszébe. Intim--Ötvenszer szexelt egy diákkal a tanársegédhttp://www.life.hu/intim/20150930-otvenszer-szexelt-egy-diakkal-az-iskolai-dolgozo.htmlEgy harmincéves iskolai segítőnő tizenöt éves diákját rontotta meg. A fiú azt állítja, komoly lelki sérüléseket szenvedett attól, hogy két hónapig viszonya volt a nővel. Intim--ÉNB Marci és ÉNB Evelin szerelme a sorozaton kívül sem működötthttp://www.life.hu/intim/20150930-enb-marci-es-enb-evelin-az-rtl-klub-ejjjel-nappal-budapest-sztarjainak-kapcsolata-a-sorozaton-kivul.htmlA fiatalokról szóló sorozat két sztárjáról kiderült: nem csak az Éjjel-nappal Budapestben, hanem az életben is egy párt alkottak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.