Jessica Biel megmutatta, hogy kell szakszerűen felhelyezni egy óvszert

szex felvilágosítás óvszer műsor Jessica Biel vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő új műsorában, az ígértekhez megfelelően, nincsenek tabuk. Az első adásban arról beszélgettek, hogyan kell felhúzni egy óvszert. 

A Funny Or Die-on a napokban indult el a show, melyben a sztárnak két társa van: Joe Bryant modell, és Whitney Cummings komikus. Az első részben a téma az óvszer volt, és a csajok azon poénkodtak, hogy mekkora méretet érdemes belőle választaniuk a férfiaknak az első együttlét előtt.

Szerintük ugyanis egyáltalán nem mindegy, mit húznak fel, hiszen ha túl nagy gumit vesznek, az könnyen felcsúszhat olyan helyekre, ahonnan nehéz lesz kiszedni. A műsor eddig jó nézettségi adatokkal rendelkezik, így biztosan jó ideig tévéképernyőn maradhat.

Szabadulj ki a dohányzás rabságából!http://www.life.hu/drlife/20150930-tobbfele-modszerrel-is-leszokhatsz-a-dohanyzasrol-mutatjuk.htmlA dohányzás és az amiatt kialakuló betegségek miatt évente hatmillió embert veszítünk el, további hatszázezer embert pedig a passzív dohányzás áldozatává válik. Ahhoz, hogy ezek a számok csökkenjenek, átfogó megoldásra van szükség. Dr. Life--5 ok, amiért ősszel is sok vizet kell innunkhttp://www.life.hu/drlife/20150930-vizet-kell-innunk-akkor-is-hideg-van-letszukseglet-a-szervezetunk-szamara.htmlA forró nyári napokon nagy sláger a vízivás, szó szerint ez folyik a csapból is. Mi a helyzet az ősszel és a hidegebb idővel, vajon ugyanannyi folyadékra van szüksége a szervezetünknek? Dr. Life--A homoszexuális férfiak száz százalékában megelőzi a napi HIV gyógyszer a vírusfertőzést (18+)http://www.life.hu/drlife/20150911-a-homoszexualis-ferfiak-szaz-szazalekaban-megelozi-a-napi-hiv-gyogyszer-a-virusfertozest.htmlA legfrissebb vizsgálat azt mutatta, hogy az antivirális szer több száz egészséges homoszexuális férfiban előzte meg a HIV-fertőzést.Dr. LifeOrigoHa azt hiszed, hogy a több szex boldogabbá tesz, nagyot tévedsz!http://www.life.hu/drlife/20150517-ha-azt-hiszed-hogy-a-tobb-szex-boldogabba-tesz-nagyot-tevedsz.htmlA legújabb kutatás szerint a közvélekedéssel ellentétben a hálószobában tanúsított nagyobb aktivitás nem feltétlenül garantálja a boldogabb életet.Dr. LifeThinkstockÍgy beszél a szexről Varga Izabella, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20150430-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-igy-beszel-a-szexrol-a-gyermekeinek.htmlA Barátok közt című sorozat dr. Balogh Nórájáról igen régen hallottunk már, most viszont úgy döntött, beavatja rajongóit pár kidebb titokba.Dr. Life--Szexi vagy kényelmes – Tévhitek és tippek, ha bugyivásárlás előtt állszhttp://www.life.hu/drlife/20141110-az-egeszseges-kenyelmes-fehernemu.htmlA női fehérnemű az a ruhadarab, ami biztosan felkelti mindkét nem érdeklődését, persze más-más okokból. A férfiak fantáziáját izgatja és számukra a lényeg, hogy szexi darabot viseljen a kedvesük. De a nők jól tudják, ha vásárolni indulnak, sokkal több szempontot kell szem előtt tartani: számít az anyag, a szín, a forma, hiszen amellett, hogy szeretnének csábítóak lenni, fontos, hogy jól is érezzék magukat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.