Gigamellű szexbabává vált a szolid szépség

plasztika Baj Angelika fanatikus kebel Victoria Wild
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves Victoria Wilde minden álma az volt, hogy úgy nézzen ki, mint egy guminő, amiért rengeteg pénzt el is költött.

Összesen 13 millió forintnak megfelelő összeget költött teste átalakítására a fanatikus lány. Ebből csak 10 millió a tökéletes mellek kialakítására, a többi orrplasztikára, szájfeltöltésre és a sok-sok botoxra ment.

Forrás: Facebook/ Victoria Wild

„Azért vágtam bele a műtétekbe, mert szerettem volna szexisebb lenni, de még nem vagyok elégedett azzal, amit látok, éppen ezért szeretnék még nagyobb melleket” – nyilatkozta az Aktív riporterének a glammodell, akit a a műsorban megmérettek hazánk legnagyobb keblű lányával, Baj Angelikával. A gigamellek találkozása ma este látható a TV2 műsorában.

Forrás: Facebook/ Victoria Wild

Victoria Wild ilyen visszafogott lány volt valamikor Forrás: Twitter/ Victoria Wild
Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Gyönyörű menyasszony volt Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/trend/20151001-bar-refaeli-modell-gyonyoru-menyasszonyi-ruhaban-eskudott.htmlLeo exbarátnője képmegosztó oldalán avatta be követőit esküvőjének egyik kis részletébe. Trend--Hatalmasra nőtt Hódi Pamela feje - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20151001-hodi-pamelanak-berki-krisztian-kedvesenek-hatalmasra-nott-a-feje-mikozben-tupiroztak-a-hajat.htmlBerki Krisztián kedvese fodrásznál járt, ahol felturbózták a fizuráját. Trend--Blake Lively becsődölt: Bezárja online boltjáthttp://www.life.hu/trend/20151001-blake-lively-bezarja-preserve-nevu-online-boltjat.htmlA színésznő Preserve nevű online oldala több mint egy évig működött, ami már így is csoda, hiszen rengeteg kritikát kapott a méregdrágán árult termékek miatt. Trend--Íme, Naomi Campbell mellbimbói teljes életnagyságban – Provokatív fotó!http://www.life.hu/trend/20151001-naomi-campbell-meztelenul-pozolt-a-lui-magazinban.htmlA 45 éves modell még mindig nagyon jó bőr, és ezt újra és újra be is bizonyítja – mostanában leginkább meztelenkedős fotókkal. TrendOrigoSarka Kata egyrészes fürdőruhában is szuperszexihttp://www.life.hu/trend/20151001-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-egyreszes-furdoruhaban-es-magassarku-cipoben-pozolt.htmlBár a nyárnak már búcsút inthetünk, a modell egy fotózás kedvéért megmutatta, milyen dögös, amikor a fürdőrucihoz magas sarkút vesz fel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.