Így csókolta barátnőjét az öngyilkossága előtt Jim Carrey - Fotó!

Forrás: Northfoto -
csók Vacsora fotó Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal a tragédia előtt még romantikus estét töltött együtt a világhírű színész a párjával egy malibui étterem teraszán. Az esetről még egy kép is készült, mely most került nyilvánosságra.

Jim Carrey volt barátnője szeptember 29-én lett öngyilkos, miután a sztár szakított vele. A szerelmesek a kapcsolatuk vége előtt egy héttel még boldogan érkeztek egy kétszemélyes vacsorára a gyönyörű tengerparti étterembe, ahol végig összebújva, csókolózva látták őket a vendégek - írja a Sun.

Kattints ide a fotóért!

Forrás: Northfoto

Egy nevét elhallgató szemtanú szerint a megérkezésük után rögtön a teraszon ültek le, ahol végig nevetgéltek és turbékoltak. Pár napra rá Cathorina búcsúlevelében azt írta: a szakítás volt a fő oka, hogy bevette a halálos adag altatót. A hírességet valószínűleg hamarosan felkeresi a rendőrség is az ügyben.

Sarka Kata mellei túltesznek kiskutyája cukiságánhttp://www.life.hu/intim/20151005-sarka-kata-dekoltazsa-tulszarnyalta-a-kis-kedvencuk-tara-cukisagat.htmlA dögös műsorvezető egy közös fotót lőtt újdonsült kedvencükkel, a kis Tarával. A kép láttán az ennivaló kiskutya helyett több kommentelőnek is Kata dekoltázsán akadt meg a szeme. IntimOrigoJim Carrey találkozott öngyilkos barátnője családjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151002-jim-carrey-talalkozott-cathriona-white-ongyilkos-baratnoje-csaladjaval.htmlAhogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White. A színész tegnap találkozott a gyászoló családdal. Család--A szcientológia híve volt Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjehttp://www.life.hu/news/20151001-cathriona-white-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-a-szcientologia-hive-volt.htmlCathriona White körülbelül 4-5 éve csatlakozott a világ egyik legvitatottabb vallásának követőihez. News--Meglepő titok derül ki Gönczi Gáborról - Ezt sosem gondoltad volnahttp://www.life.hu/sztarok/20151005-gonczi-gaborrol-az-rtl-klub-musorvezetojerol-meglepo-titok-derul-ki-pimaszurnal.htmlAz RTL Klub műsorvezetője Pimasz úrnak, azaz Papp Gergőnek mesélte el, hogy eredetileg milyen pályára készült. TV + Sztárok--Hihetetlen! Kozso csodát tett egy kisbabával http://www.life.hu/sztarok/20151005-kozso-szeme-lattara-kezdett-el-jarni-egy-kisbaba-az-enekes-csodanak-tarja-a-torteneteket.htmlAz énekes egy Pest környéki bevásárlóközpontban olyan élményt élt át, melyben már rég volt része. Elmondása szerint hatalmas pozitív erőkkel találkozott, melyek segítségével egy kisgyerek a szeme láttára kezdett el járni. TV + SztárokOrigoAlföldi Róbert hosszú időre elhagyja az országothttp://www.life.hu/sztarok/20151005-alfoldi-robert-hosszu-idore-elhagyja-magyarorszagot.htmlAlföldi Róbert közel háromnegyed évre elhagyja az országot, október elején megy el és májusban tér vissza – írja az Origo. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.