Drogokhoz menekült a pénisz nélkül született férfi

Forrás: Facebook/ Andrew Wardle -
pénisz veszélyes műtét drog tinédzser lehetőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves Andrew Wardle, aki pénisz nélkül született, hamarosan egy hosszadalmas műtétsorozaton esik át, ahol végre működő szerszámmal örvendeztetik meg az orvosok.

A férfi, aki a péniszhiány ellenére nagy csajozógép volt, a People magazinnak őszintén vallott az életéről. „Amikor gyerek voltam, egyáltalán nem érdekelt a dolog, a nehézségek tinédzser koromban jöttek. Akkor a drogba menekültem, és az sem érdekelt, hogy mennyire veszélyesen csinálom, nem féltem a haláltól. Semmi sem érdekelt.”

Forrás: Facebook/ Andrew Wardle

Andrew 33 éves korában hallott először arról a műtéti lehetőségről, amivel teste egyéb tagjaiból összeállítanak egy működő péniszt. A férfi, aki egy teljes évig titkolta barátnője előtt a hiányosságát, már az operáció küszöbén van, és alig várja, hogy szerelmével végre kipróbálhassa új szerszámát. A lány egyébként már három éve áll a férfi mellett, így igazán meg is érdemli a tökéletes végeredményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.