Csonka András elárulta, hová rejtette a "szerszámot" a női ruha alatt

pénisz Jabin Peti Sztárban sztár Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit Majka nem tudhatott meg adásban, azt most Jabin Petinek elárulta Csonka András.

Csonka András női ruhában állt színpadra vasárnap. A produkcióhoz igencsak fájdalmas műveleten kellett átesnie, ugyanis a rövid szoknya alól nem lóghatott ki a lóláb. Csonka András Jabin Péternek elárulta, hogy férfiasságát hogyan rögzítették.

Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Álomszép menyasszony Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/intim/20151006-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-gyoztese-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlA szépségkirálynőnek eddig nem jutott ideje arra, hogy kimondja a boldogító igent, most azonban reménykedik, hogy jövőre összejön a lagzi. Intim--Bekötötték a viszkis rabló fejét – Extrém esküvőt tartott Ambrus Attilahttp://www.life.hu/intim/20151006-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-megnosult.htmlSajtóértesülések szerint sámán adta össze a Viszkist és kedvesét egy különleges szertartás keretén belül. Intim--Ejha! A félpucér Orlando Bloomtól eldobod az agyadhttp://www.life.hu/intim/20151005-orlando-bloom-felpucer-testet-mutatta-meg-malibun.htmlA 38 éves színész nagyon jó formában van! Orlando Bloom ezúttal Malibun mutatta meg hihetetlenül szexi felsőtestét. Intim--Szexualitás a technika korában – Fotósorozat 18+!http://www.life.hu/intim/20151006-evan-baden-technikailag-intim-fotosorozata-a-digitalis-bennszulottek-szexualitasat-kutatja.htmlEgy új generáció, a digitális bennszülöttek intimitását kutatja Evan Baden Technikailag intim című fotósorozata. IntimOrigoSzorcsik H. Viki: "Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban"http://www.life.hu/intim/20151005-szorcsik-h-vikinek-sokan-segitenek-a-nehez-elethelyzeteben.htmlA Blikk egy fiatalemberrel kapta lencsevégre Szorcsik H. Vikit, az énekesnő azonban állítja, szó sincs szerelemrőlIntim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.