Álomszép menyasszony Kulcsár Edina

Fotó: PRA Photo -
lagzi esküvő tervezés szépségkirálynő Kulcsár Edina Miss Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynőnek eddig nem jutott ideje arra, hogy kimondja a boldogító igent, most azonban reménykedik, hogy jövőre összejön a lagzi.

Amikor 2014-ben Kulcsár Edina lett a Miss World Hungary győztese,el kellett halasztania az esküvőjét, mert sok teendője mellett nem tudta volna megszervezni a nagy napot. Bár a szépségkirálynő azóta is rendkívül elfoglalt, most úgy érzi, elérkezett az idő arra, hogy elkezdje a szervezkedést.

Fotó: PRA Photo

„Gondoltam, nyitok egy füzetet, amibe jegyzeteket írok az esküvővel kapcsolatosan! Remélve, hogy talán jövőre végre összejön az enyém!" – írta a kép mellé Edina.

Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20151006-partyzanok-zsanett-ugy-sikit-mint-senki.htmlAz RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta. TV + Sztárok--Görög Zita: Az új szerelem bátorságot adott, levágattam a hajamathttp://www.life.hu/sztarok/20151005-gorog-zita-levagatta-a-hajat-szerelmenek-testzik.htmlGörög Zita megújította külsejét, levágatta évek óta hosszan hordott haját. Bár posztolt képet új frizurájáról, mi élőben is megcsodálhattuk. TV + Sztárok--Bréking! Caramel visszavonul - Nem áll színpadra semhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-enekes-nagy-bejelentest-tett-ugy-dontott-visszavonul-szunetelteti-karrierjet-es-csaladjara.htmlAz énekes megdöbbentő vallomást tett: úgy döntött, szünetelteti a karrierjét. TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi veszélybe került Machu Picchubanhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-volgyesi-gabi-enekesno-veszelybe-kerult-machu-picchuban-a-hatalmas-esozesek-miatt.htmlAz énekesnő egy korábbi utazásáról mesélt egy televíziós életmód magazinban: éppen Machu Picchuban jártak, a sok eső pedig gyakorlatilag elmosta az utakat, így életveszélyessé vált a közlekedés. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.