Ilyen szexi pózban még sosem láttad Iszak Esztit!

Forrás: Instagram/iszakeszti -
fotó szexi Fülöp-szigetek kókuszdió Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető nemrég tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol Boracay partjainál pihent. Az útról több szexi kép is készült, azonban egy fotón nekünk is megakadt a szemünk.

Eszti nemrég még Szardínia lazult, majd egy újabb mesés helyről posztolt a rajongónak. A relaxálás mellé hozzá tartozik a helyi finomságok, többek között a kókuszdió megkóstolása is, melyet a dögös műsorvezető egy igen szexi pózban tett meg. Csak ámulunk és bámulunk!

Forrás: Instagram/iszakeszti
7 jel, ami alapján Ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20151006-het-jel-ami-szerint-o-az-igazi-szamodra-szerelem-kapcsolat.htmlA környezetünkben sokféle párkapcsolati példát látunk, negatívat és pozitívat egyaránt. Vess egy pillantást a saját kapcsolatodra és ha a felsorolt pontokból csak néhány igaz rátok, nagy valószínűséggel a legjobb ember mellett éled a minennapokat. Intim--A U2 koncertjén romantikázott Shakira és Piqué - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151007-a-u2-koncertjen-romantikazott-shakira-es-pique.htmlSzemmel láthatóan még mindig dúl a szerelem a világhírű énekesnő és az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué között. A pár ezúttal a U2 koncertjén romantikázott. Intim--Teljesen pucéran fotózták Kourtney Kardashianthttp://www.life.hu/intim/20151007-kourtney-kardashiant-teljesen-puceran-fotoztak.htmlA legidősebb Kardashian-lány is beállt meztelenkedő húgai sorába – művészi fotón mutatta meg pucér testét. Intim--Iszak Eszti: "Köszönjük, jól vagyunk" http://www.life.hu/intim/20150813-iszak-eszti-a-viva-musorvezetoje-a-facebookra-posztolta-hogy-egyutt-van-dobrady-akossal.htmlA közösségi oldalon cáfolja a kapcsolata megromlásáról szóló híreket Iszak Eszti. A műsorvezető felháborodott posztot tett közzé. IntimOrigoIszak Eszti elárulta, hogyan szexelne egy fesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20150812-iszak-eszter-musorvezeto-elarulta-hogyan-szexelne-egy-fesztivalon.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Sziget fesztiválon kapta el a műsorvezetőt néhány arcpirító kérdés erejéig.Intim--Iszak Eszti és Dobrády Ákos Szicíliában romantikáznakhttp://www.life.hu/intim/20150408-iszak-eszti-musorvezeto-es-parja-dobrady-akos-zenesz-olaszorszagban-szicilia-szigeten-romantikaznak.htmlA szőke műsorvezető és párja, Dobrády Ákos romantikus kalandba vágtak bele Olaszország legszebb szigetén.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.