Döbbenetes! Intim helyzetben, pucéran videózták az egyetemistákat

Forrás: Thinkstock -
orális szex szex Amerikai Egyesült Államok videó egyetem botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több diákot is felfüggesztettek az Indiana Egyetem Alpha Tau Omega fiúszövetség tagjai közül, mert szexuális aktust filmeztek le az egyik bulin.

A felvételen jól látható, hogy többen szó nélkül végignézik, ahogy egy férfi orálisan elégít ki egy nőt. A jelenet szó szerint szexuális zaklatásnak minősül, hiszen jól látható, hogy csak az egyik fél van benne a dologban. A szexre kényszerített nő tehetetlenül fekszik, körülötte pedig rengetegen drukkolnak, és nem szólnak bele a történtekbe. - írja a Jezebel.

Forrás: Thinkstock

A hírportál szerint lehetséges, hogy a felvételen sztripperek láthatóak, de egyelőre ez csak feltételezés. Az eset hatására az egyetem a csoportot felfüggesztette, és vizsgálat indult az ügyben.

Hoppá! Itt az első interjú, amit Liptai Claudia szerelmével adotthttp://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudia-es-parja-eloszor-nyilatkozott-egyutt-a-kapcsolatukrol-es-a-kozos-munkarol.htmlA rendkívül határozott, és karakán műsorvezető a jelek szerint megtalálta a lelki társát. Kedvesével, Ádámmal most először álltak kamerák elé, hogy többek közt kettőjük kapcsolatáról is meséljenek. IntimOrigoMicsoda? Leonardo DiCaprio eljegyezte barátnőjét?http://www.life.hu/intim/20151008-leonardo-dicaprio-szinesz-eljegyezte-kelly-rohrbach-modellt.htmlA legfrissebb hírek szerint a sármos színész eljegyezte Kelly Rohrbach modellt, akivel nágy hónapja alkotnak egy párt. IntimAFP7 jel, ami arra utal, hogy egy érzelmi terroristával randizolhttp://www.life.hu/intim/20151007-7-jel-ami-arra-utal-hogy-egy-erzelmi-terroristaval-randizol.htmlBiztos volt már dolgod olyan pasival, akinél sok dolog nem stimmelt, titokzatos volt és még a szeme se állt jól. Egy lelki, érzelmi terrorista ember még alattomosabb tud lenni, ha a kegyeidbe férkőzik. Íme, 7 intő jel, ami arra utal, hogy a sráccal valami nem gömbölyű. Intim--Anál és orál is kapható volt a repülőn dolgozó prostituáltnálhttp://www.life.hu/intim/20151007-repulon-dolgozott-a-prostitualt.htmlKét évig aktívan kéjelgett fizetéskiegészítésként egy légiutas-kísérő. A repülőgépek vécéi voltak a kéjlakok, ahol szinte bármit vállalt a hölgy. Intim--Szexualitás a technika korában – Fotósorozat 18+!http://www.life.hu/intim/20151006-evan-baden-technikailag-intim-fotosorozata-a-digitalis-bennszulottek-szexualitasat-kutatja.htmlEgy új generáció, a digitális bennszülöttek intimitását kutatja Evan Baden Technikailag intim című fotósorozata. IntimOrigoNyilvánosan maszturbált egy strandoló nő - Videó!http://www.life.hu/intim/20151006-nyilvanosan-maszturbalt-egy-strandolo-no.htmlNem zavartatta magát egy spanyol tengerparton napozó nő. Megkívánta magát, és maszturbálni kezdett több ember szeme láttára a strandon. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.