Liptai Claudia: "Ádám jelenléte megnyugtat"

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
TV2 műsorvezető Sztárban sztár vélemény Liptai Claudia szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül határozott, talpraesett férfi Liptai Claudia új szerelme. A műsorvezető szerint Ádám jelenléte jó hatással van rá. 

A gyönyörű műsorvezető csak úgy sugárzik a boldogságtól, új párjáról - aki mindenben támasza - pedig a Hot! magazinban beszélt megható őszinteséggel. "Ádám rendkívül határozott, talpraesett férfi, így természetes, hogy sok mindenben kikérem a véleményét" - kezdte Claudia, akit szerelme a Sztárban sztár felvételeire is elkíséri.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Ádám korábban rádiós műsorvezető volt, ezért jó meglátásai vannak. Minden adás előtt izgulok, így megnyugtat a jelenléte; jó, hogy érzem a hátamona tekintetét. És természetesen jól esik, hogy nagyon büszke rám!" - tette hozzá.

Miért kerüli egymást Liptai Claudia kislánya és szerelme?

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám már másodszorra ült büszkén a közkedvelt Sztárban sztár közönségében. A legutóbbi show-n a színésznő kislánya is ott volt - azonban a férfitől messze ült. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.