Esküvőt tervez a népszerű műsorvezető, Harsányi Levente

Forrás: Gabor Fejer/Gabor Fejer -
esküvő házasság műsorvezető Harsányi Levente kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és párja, Ági nyolc éve jóban-rosszban együtt vannak, de a boldogító igent hivatalosan nem mondták még ki egymásnak. 

Harsányi Levente a jelek szerint beadja a derekát , és oltár elé áll a kedvesével. A pár már egy ideje tervezi a nagy napot, azonban a megvalósításban mindkettőjüknek más volt az elképzelése. Mára már a véleményük nagyban átformálódott, és csak a megfelelő időre várnak. Négyszemközt, szóban ugyan megesküdtek már, de a család és a barátok előtti elköteleződésre máig nem került sor.

Forrás: Gabor Fejer/Gabor Fejer

"Az első gyermekünk, Nándi korán megszületett, és mire elég idős lett egy lakodalomhoz, Lilla is megérkezett. Mindenképpen szeretnénk összeházasodni, csak a megfelelő időt várjuk. Egyelőre nem találtuk ki, milyen tartalmi elemek lesznek, de azt nagyon szeretnénk, hogy a vendégek és mi is jól érezzük magunkat. Régen én nagyobb lagzit szerettem volna, Ági inkább kisebbet, de most már én is hajlok arra, hogy csak a szűk baráti kör legyen ott. Az is felmerült bennünk, hogy keresünk egy kis olasz vagy magyar kápolnát, kiveszünk néhány szobát és az eseményt összekötjük egy barátokkal eltöltött hétvégével. Mi akkor szeretnénk megesküdni, amikor már mindent tudunk, amikor minden rendben van, amikor nincs más dolgunk, csak jól érezni magunkat. Az egyik baráti pár tíz év együttlét után, két gyermek szüleiként házasodott össze, szeretik egymást, boldogok, és a gyerekek is velük ünnepeltek. A lényeg, hogy a mi életünk mikor ér abba a szakaszba hogy feltegyük a kapcsolatukra a koronát. Biztosan összeházasodunk!" - jelentette ki a műsorvezető, akinek tavaly ősszel született kislánya igazi királynőként érkezett a családba.

Kárász Róbert a világsztárt, Sophia Lorent ostromolja http://www.life.hu/sztarok/20151008-karasz-robert-egy-vilagsztart-sophia-lorent-ostromol-tole-is-macit-szeretne.htmlKárász Robi nagy fába vágta a fejszéjét, építkezik. Nem saját házat hoz tető alá, hanem az egykori szebb napokat megélt Vörösmarty mozit újítja fel. A csupasz falak, a jelenleg szétvert épület lett a második irodája. TV + Sztárok--Alekosz szerint ő bizony szuperprodukcióra hivatotthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-alekoszt-egyik-kereskedelmi-csatorna-sem-keresi-pedig-sajat-bevallasa-szerint-szuperprodukciora.htmlAlekoszt egyik kereskedelmi csatorna sem kereste mostanában, pedig az egykori valóságshow-hős szerint ő már négy hónapja feldobta a labdát. TV + Sztárok--Majka rendesen kiosztotta a köztévéthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-majka-a-facebookon-osztotta-ki-a-koztevet-amiert-visszamondtak-a-szerepleset.htmlA műsorvezető hosszú Facebook-posztot szentelt annak, hogy beszóljon az állami tévének. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoRátámadtak Dombóvári Istvánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151009-ratamadtak-dombovari-istvanra-az-rtl-klub-musorvezetojere.htmlEgy ittas férfi a Balatonon inzultálta a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Kiss Ramóna jól megkapta: "Értjük, alkesz vagy"http://www.life.hu/sztarok/20151009-fluor-tomi-a-gyertek-at-szombat-este-adasaban-szolt-be-kiss-ramonanak.htmlElvetette a sulykot Kis Ramónával szemben Fluor Tomi a Gyertek át szombat este! adásában. TV + SztárokOrigoKökény Attila kisfia, Lalika édesapja nyomdokaiba lépett http://www.life.hu/sztarok/20151008-kokeny-attila-kisfia-lalika-edesapja-nyomdokaiba-lepett-duetteznek.htmlKökény Attila kisfia, Lalika ugyan még csak kilenc éves, de máris édesapja nyomdokaiba lépett! Apja és fia már együtt duetteztek, és egy karácsonyi meglepetéssel is készülnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.