Hatalmas dekoltázst villantott Nádai Anikó

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó -
dögös szelfi dekoltázs Nádai Anikó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja a csatorna reggeli műsorában szerepelt – előtte azonban egy dögös szelfit lőtt magáról a sminkszobában.

A fiatal anyuka, aki másfél hónappal a szülés után lapos hassal büszkélkedhet, megmutatta méretes dekoltázsát. A szexi sztár, aki néha már fél 6-ig is tud aludni, nagyon jó formában van. A dekoltázsa pedig tökéletes. Íme:

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó
Változtasd a belső világodat, úgy változik körülötted a világ ishttp://www.life.hu/intim/20151008-pilat-gabor-valtoztasd-a-belso-vilagodat-ugy-valtozik-korulotted-a-vilag-is.htmlAzt szokták mondani, hogy a hit csodákra képes. Ez valószínűleg így is van, hiszen az az ember, aki hisz valamiben, sokkal magasabb szinten van egy elképzelt tudatossági skálán, mint aki nem hisz az adott dolog megvalósulásában... IntimThinkstockKiss Daniella: "Van valami a levegőben, de ez még egyelőre titok"http://www.life.hu/intim/20151009-kiss-daniella-szepsegkiralyno-egyelore-meg-titkolja-a-parjat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere a gyönyörű szépségkirálynőt, Kiss Daniellát kapta mikrofonvégre. Kiderült, a meseszép lány életében van valami egészen új és izgalmas dolog. Intim--Détár Enikő: "Nem szeretnék újra megházasodni"http://www.life.hu/intim/20151009-detar-eniko-a-valasa-utan-nem-szeretne-ujra-meghazasodni.htmlDétár Enikő azt vallja, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet csak igaz hittel kimondani. A színésznő a válás után érzéseiről és a nehéz újrakezdésről vallott. Intim--Döbbenetes! Intim helyzetben, pucéran videózták az egyetemistákathttp://www.life.hu/intim/20151008-aktusra-kenyszeritettek-ket-not-az-egyik-amerikai-egyetem-bulijan.htmlTöbb diákot is felfüggesztettek az Indiana Egyetem Alpha Tau Omega fiúszövetség tagjai közül, mert szexuális aktust filmeztek le az egyik bulin. Intim--Rihanna imádja az élsportoló férfiakat - Most egy focista rabolta el a szívéthttp://www.life.hu/intim/20151008-rihanna-kegyeit-tobb-sportolo-is-kereste-az-utobbi-evekben.htmlA barbadosi énekesnő sosem titkolta, hogy rettentően vonzódik a dögös férfiakhoz. Korábbi románcai közül többen is a világ legnagyobb sportolói voltak. Intim--Hoppá! Itt az első interjú, amit Liptai Claudia szerelmével adotthttp://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudia-es-parja-eloszor-nyilatkozott-egyutt-a-kapcsolatukrol-es-a-kozos-munkarol.htmlA rendkívül határozott, és karakán műsorvezető a jelek szerint megtalálta a lelki társát. Kedvesével, Ádámmal most először álltak kamerák elé, hogy többek közt kettőjük kapcsolatáról is meséljenek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.