Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk"

Forrás:Szinetár Dóra/Facebook -
Bereczki Zoltán házasság Makranczi Zalán válás szerelem Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltánnal való válásuk után a színésznőre újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, akihez fél évvel ezelőtt ment feleségül. Ugyanakkor Szinetár Dóra úgy érzi, Bereczki Zoltánnal egy életre összetartoznak. 

Bevallása szerint nagyon nehéz három éven van túl Szinetár Dóra, ami tele volt boldog pillanatokkal, de nagyon sok sírással és gyötrődéssel is. A színésznő a Best magazinban mesélt korábbi kapcsolatairól, és Bereczki Zoltánnal való házasságáról, mely fájdalmas véget ért.

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra

"13 év után beláttuk, kevés az akarás, nekünk nem ebben a viszonyrendszerben kell együtt lennünk. Elengedtük egymás kezét, de az nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyunk, békében, szeretetben neveljük a gyerekünket. Mi egy életre összetartozunk, barátok, kollégák vagyunk, de már nem mint házaspár, mert úgy nem működtünk jól. Persze ezek a váltások, változások nem voltak könnyű élethelyzetek. Én ugyanis a látszat ellenére ragaszkodó, hűséges típus vagyok, nem az a fajta, aki pikk-pakk felrúg mindent." - nyilatkozta Szinetár Dóra, akire azóta rátalált újra a boldogság, fél évvel ezelőtt fogadott örök hűséget Makranczi Zalánnak.

Détár Enikő: "Nem szeretnék újra megházasodni"http://www.life.hu/intim/20151009-detar-eniko-a-valasa-utan-nem-szeretne-ujra-meghazasodni.htmlDétár Enikő azt vallja, hogy a házasság egyszeri dolog, azt az esküt egyszer lehet csak igaz hittel kimondani. A színésznő a válás után érzéseiről és a nehéz újrakezdésről vallott. Intim--Liptai Claudia: "Ádám jelenléte megnyugtat"http://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudiat-megnyugtatja-szerelme-adam-jelenlete.htmlRendkívül határozott, talpraesett férfi Liptai Claudia új szerelme. A műsorvezető szerint Ádám jelenléte jó hatással van rá. IntimOrigoDemcsák Zsuzsa: "Szeretnék megszabadulni az elmúlt időszak minden piszkától"http://www.life.hu/intim/20151008-demcsak-zsuzsa-viszonya-mar-korrekt-a-ferjevel.htmlA gyönyörű műsorvezetőt annak idején nagyon megviselte a válása, de elmondása szerint mára már korrekt a viszonya volt férjével. Demcsák Zsuzsa nagyon őszintén vallott az elmúlt évek megpróbáltatásairól és új szerelméről, ami teljesen felszabadította. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoA U2 koncertjén romantikázott Shakira és Piqué - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151007-a-u2-koncertjen-romantikazott-shakira-es-pique.htmlSzemmel láthatóan még mindig dúl a szerelem a világhírű énekesnő és az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué között. A pár ezúttal a U2 koncertjén romantikázott. Intim--Sötét titok: Így akart öngyilkos lenni Hugh Hefner ágyasa, Holly Madisonhttp://www.life.hu/intim/20151005-igy-akart-ongyilkos-lenni-a-playboy-villaban-hugh-hefner-agyasa-holly-madison.htmlSokan nem is gondolnák, mennyire kegyetlen a Playboy-villa világa. Erről nem más, mint Hugh Hefner egykori ágyasa számolt be, aki számára annyira kilátástalannak tűnt a villalét, hogy egyszer még önygilkosságot is megkísérelt. Most kiderült, hogyan. Intim--Hurrá! Gwyneth Paltrow végre bepasizotthttp://www.life.hu/intim/20150923-gwyneth-paltrow-vegre-megmutatta-titkos-szerelemet-brad-falchukot.htmlMég áprilisban mondták ki Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását, a gyönyörű színésznőre pedig úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.