Ezek megőrültek! (vetélkedő) Szögeczki Ági villantás csúszás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó fejek voltak az Ezek megőrültek! című műsor készítői: kitakarták Ágica villantását.

A Koktél Party nevű játék során nem csak Szögeczki Ági csusszant, hanem a fürdőruha alsója is alaposan elmozdult a helyéről. Az alábbi videóban 0:55-től tökéletes zenét vágtak be a sikamlós jelenethez. (Ha esetleg valaki nem ismerné, a műsor házigazdájától, Majkától szól a Tündi Bündi című nóta.)

Változtasd a belső világodat, úgy változik körülötted a világ ishttp://www.life.hu/intim/20151008-pilat-gabor-valtoztasd-a-belso-vilagodat-ugy-valtozik-korulotted-a-vilag-is.htmlAzt szokták mondani, hogy a hit csodákra képes. Ez valószínűleg így is van, hiszen az az ember, aki hisz valamiben, sokkal magasabb szinten van egy elképzelt tudatossági skálán, mint aki nem hisz az adott dolog megvalósulásában... IntimThinkstockHatalmas dekoltázst villantott Nádai Anikóhttp://www.life.hu/intim/20151009-nadai-aniko-hatalmas-dekoltazsat-szelfizte.htmlAz RTL Klub sztárja a csatorna reggeli műsorában szerepelt – előtte azonban egy dögös szelfit lőtt magáról a sminkszobában.Intim--Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk"http://www.life.hu/intim/20151009-szinetar-dora-szerint-bereczki-zoltannal-egy-eletre-osszetartoznak.htmlBereczki Zoltánnal való válásuk után a színésznőre újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, akihez fél évvel ezelőtt ment feleségül. Ugyanakkor Szinetár Dóra úgy érzi, Bereczki Zoltánnal egy életre összetartoznak. IntimOrigoKiss Daniella: "Van valami a levegőben, de ez még egyelőre titok"http://www.life.hu/intim/20151009-kiss-daniella-szepsegkiralyno-egyelore-meg-titkolja-a-parjat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere a gyönyörű szépségkirálynőt, Kiss Daniellát kapta mikrofonvégre. Kiderült, a meseszép lány életében van valami egészen új és izgalmas dolog. Intim--Hoppá! Itt az első interjú, amit Liptai Claudia szerelmével adotthttp://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudia-es-parja-eloszor-nyilatkozott-egyutt-a-kapcsolatukrol-es-a-kozos-munkarol.htmlA rendkívül határozott, és karakán műsorvezető a jelek szerint megtalálta a lelki társát. Kedvesével, Ádámmal most először álltak kamerák elé, hogy többek közt kettőjük kapcsolatáról is meséljenek. IntimOrigoLiptai Claudia: "Ádám jelenléte megnyugtat"http://www.life.hu/intim/20151008-liptai-claudiat-megnyugtatja-szerelme-adam-jelenlete.htmlRendkívül határozott, talpraesett férfi Liptai Claudia új szerelme. A műsorvezető szerint Ádám jelenléte jó hatással van rá. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.