Keresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt, Koszticsák Szilárd -
válás szerelem Keresztes Ildikó érzelmek kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. 

Az énekesnő a műsorban Ábel Anitának mesélt többek közt arról, miért csak 20 év együttélést követően házasodtak össze az Edda gitárosával, és öt évvel az esküvőt követően miért döntöttek úgy, hogy elválnak Kicskával.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt, Koszticsák Szilárd

Keresztes Ildikó pedig mindenkit meglepett, amikor arra a kérdésre, hogy lesznek-e ők még újra együtt, a következőket válaszolta: "Igazából ez a kapcsolat sosem ment tönkre. És még mindig nem tudom, mit hoz a holnap" (...) Azt gondolom, hogy 25 évet nem lehet kidobni a kukába sem részemről, sem a részéről. Ki tudja azt megmondani, hogy mi lesz öt vagy tíz év múlva?"

Az énekesnő egyébként jelenleg párkapcsolatban él, Kicska Lászlóról pedig olyan hírek keringenek, hogy eljegyzésre készül új kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.