Hoppá! Édes hármas a Barcelona öltözőjében: Ronaldo volt a szerencsés

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Ronaldo édeshármas Barcelona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelent meg a spanyol újságíró, Lluis Lainz új könyve, ami a De puertas adentro, vagyis a Zárt kapuk mögött címet viseli. Ebben az FC Barcelona 113 éves történetének kevésbé ismert történeteit meséli el.

Az egyik ilyen elhallgatott történet a még mindössze 20 éves Ronaldóval esett meg. Leigazolása után nem sokkal a brazil csodacsatár elhagyta a Camp Nou stadionját, hogy vacsorázni menjen, ám nem sokkal később két hölgy társaságában tért vissza.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Ezt követően jó időre eltűntek a kíváncsi tekintetek elől, ám egy lelkiismeretes biztonsági őr, aki zárás előtt végigjárta a helyiségeket, véletlenül rányitott a csapat öltözőjében éppen édes hármast tartó labdarúgóra.

- zárta rövidre az ügyet.

Ronaldo később is nagy nőfaló maradt, negyedik gyermeke után ő maga döntött úgy: ebből elég. És hogy kik voltak meg neki? Kiderül az Origo cikkéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.