Egy régi-új ismerős majdnem meztelenül: Szepesi Niki cickó-popsi fotóval tért vissza

popsi Szepesi Nikolett úszó cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen nem hallottunk már a szinglivé vált Szepesi Nikiről, de most újra rá kell, hogy figyeljünk. Nyilvános közösségi oldalán ugyanis überszexi fotót tett közzé.

A dögös úszólány Facebookon üzent a rajongóinak: "Sziasztok! Szeretnék üdvözölni mindenkit Los Angelesből és arra búzdítani Titeket, ha elterveztek egy nagyobb álmot az életetekben, váljon valóra... Tiszta szívemből kívánom Nektek!! Nekem valóra vált!! Millió puszi!" - írta ki Niki, majd pedig megosztott pár képet, melyek Manhattan Beachen készültek. Nekünk ez a kedvencünk:

Forrás: Facebook/Szepesi Nikolett / Ulpius-ház Könyvkiadó

Nem talál munkát a szexbotrányt robbantó úszónő

Szepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. Kálváriájáról itt írtunk korábban.
Micsoda dekoltázs! Nádai Anikó mellei hatalmasra nőttek a szülés után: Fotó!http://www.life.hu/intim/20151010-nadai-aniko-mellei-hatalmasra-nottek-a-szules-utan-gyonyoru-dekoltazsa-van.htmlA büszke anyuka nap mint nap oszt meg cuki fotókat a gyermekéről, így igencsak meglepő, hogy most egy olyan képet tett közzé, amin a kis Patrik nincs rajta. De nem ez a legfeltűnőbb... IntimOrigoMegdöbbentő! Noszály Sándor impotens volt a gyógyszerektől?http://www.life.hu/intim/20151010-noszaly-sandor-allitolag-impotens-volt-a-gyogyszerektol.htmlTeljesen összeomlott az élete az egykori Nagy Ő-nek, miután szakítottak szerelmével, Novák Henivel. Noszály Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban megrendítő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról. IntimOrigoMeztelenül és sminkben élvezkedik a zuhany alatt Kendall Jenner - Erotikus fotó!http://www.life.hu/intim/20151010-meztelenul-es-sminkben-elvezkedik-a-zuhany-alatt-kendall-jenner.htmlNagyon fülledt fotó látott a minap napvilágot a fiatal modellről, Kendall Jennerről. Intim--Keresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"http://www.life.hu/intim/20151010-keresztes-ildiko-szerint-kapcsolata-kicska-laszloval-igazabol-sosem-ment-tonkre.htmlMindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. Intim--Ejha! Ledobta a textilt Kendall Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151009-kendall-jenner-felso-nelkul-pozolt-megvillantotta-melleit.htmlAz egyik legszexibb Kardashian lány pőrén pózol. Forró fotó! Intim--Esküvőt tervez a népszerű műsorvezető, Harsányi Levente http://www.life.hu/intim/20151009-harsanyi-levente-mar-tervezgeti-az-eskuvojet-es-keszen-all-a-nagy-napra.htmlA műsorvezető és párja, Ági nyolc éve jóban-rosszban együtt vannak, de a boldogító igent hivatalosan nem mondták még ki egymásnak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.