4 hit és tévhit az orgazmusról

Forrás: Thinkstock -
szex óvszer orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befolyásolja-e az óvszerhasználat a gyönyört? Valóban az éketkorunk előrehaladtával könnyebben elélvezünk?  Íme, néhány meglepő tény az orgazmusról.

1. Az óvszerhasználat nem befolyásolja az orgazmust - Legalábbis nem úgy, ahogy sokan gondolják. A biztonságos szex tudatában ugyanis a legtöbben felszabadultabbak lesznek, a szeretkezés minél hosszabb és problémamentesebb.

Forrás: Thinkstock

2. A nők egyharmada nem jut el a csúcsra - A statisztikák szerint a nők mintegy fele küzd valamilyen szexuális problémával, és legalább 80%-nak nincs orgazmusa vaginális közösüléskor. Ennek ellenére a férfiak többsége biztos benne, hogy partnere átélte az orgazmust a legutóbbi szeretkezés alkalmával...

3. Mégis a G-pont a gyönyör kulcsa? - Nos, ez ügyben még mindig nincs biztos válasz. Az tény, hogy létezik egy olyan, 1-1,5 cm nagyságú terület a nők vaginájának első falán, amelynek izgatása különös kéjérzetet okoz, ám hogy mindenkinél ez a tuti gyönyör útja...?

4. Minél idősebb vagy, annál több orgazmusod lehet - Igaz is, meg nem is. Az azonban biztos, hogy az évek alatt megszerzett szexuális tapasztalat segíti a kielégülést.

Összehozták Tóth Gabit Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/intim/20151013-toth-gabit-sebestyen-balazs-gyertek-at-szombat-este-cimu-musoraban-kedves-ferenc-baratnoit-koze.htmlAz RTL Klub Gyertek át szombat este! című műsorban Tóth Gabit is Kedves Ferenc exbarátnői közé sorolták. Az énekesnő humorral vágta ki magát később a helyzetből. Intim--Szorcsik H. Viki: "Sokan próbálnak mellém állni ebben a nehéz időszakban"http://www.life.hu/intim/20151005-szorcsik-h-vikinek-sokan-segitenek-a-nehez-elethelyzeteben.htmlA Blikk egy fiatalemberrel kapta lencsevégre Szorcsik H. Vikit, az énekesnő azonban állítja, szó sincs szerelemrőlIntim--Személyi edzőjével hozták hírbe Szulák Andrea exét, Gáborthttp://www.life.hu/intim/20150930-szemelyi-edzojevel-hoztak-hirbe-szulak-andrea-exet-gabort.htmlA Life.hu is megírta, Szulák Andrea és párja, Gábor szakítottak. A művésznő a Facebookon adta barátai és ismerősei tudtára a történteket, valamit azt is, hogy most nyugalomra vágyik. IntimOrigoSzulák Andrea szakításán megdöbbentek kollégáihttp://www.life.hu/intim/20150928-szulak-andrea-szakitasan-megdobbentek-a-baratai.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Szulák Andrea és gyermekének édesapja, Gyarmati Gábor útjai szétváltak. A művésznő a Blikk információi szerint Facebook-posztban tudatta a történteket ismerőseivel és barátaival. Intim--Napi 50 orgazmus? Kín vagy kéj? http://www.life.hu/intim/20150919-allando-szexualis-izgalmi-szindromatol-szenved-egy-fiatal-no.htmlAhogy az orgazmus hiánya, úgy annak napi több tucatszor való átélése is megkeserítheti valakinek az életét. Egy floridai nő, Amanda az úgynevezett állandó szexuális izgalmi szindrómától szenved, akár napi ötvenszer is kielégül, és ahogy mondja, folyamatosan kényszer érez a maszturbációra. IntimThinkstockClaudia: "Nagyon remélem, hogy ez a kapcsolat most már életem végéig tart" http://www.life.hu/intim/20150813-liptai-claudia-es-pataki-adam-a-szigeten-a-robbie-williams-koncerten-romantitaztak.htmlAhogyan már megírtuk, együtt bulizott a Szigeten Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám. A pár a Robbie Williams-koncertre érkezett, ám Claudia elárulta, hiába nagy kedvence Robbie, párja most még a világhírű előadót is "túlragyogja". IntimOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.