Pucéran pózol a Trónok harca sztárja - Forró fotó!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
legszexisebb nő magazin Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke lett a valaha élt legszexisebb nő az Esquire szerint, ennek örömére meztelenül pózolt a magazin hasábjain.

Jó évet zárhat maga mögött Emilia Clarke. A Trónok harca Daenerys Targaryenjét idén megválasztották az év nőjének, a napokban pedig az Esquire magazin kikiáltotta őt a valaha élt legszexisebb nőnek.

Forrás: Instagram/Esquire

Királynők, árvák, kurtizánok, amazonok

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A most indult, nagy várakozás övezte negyedik évad kapcsán megnéztük: milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról? A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.