Kiderült, meddig tart az ideális szex

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex kutatás tanulmány időtartam egyetem együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők átlagosan 7 perccel tovább nyújtanák az együttlétet, a férfiak pedig még 11 percet kérnének a lepedőgyűrögetésből. De mennyi az annyi? Most lerántjuk a leplet!

Alfred Kinsey szexuálpszichológus korábbi kutatásai szerint a negyvenes években átlagosan 2 percig tartott egy menet a megkérdezettek nagy részének emlékei szerint.

Forrás: Thinkstock

Hála a hatvanas évek szexuális forradalmának, egyre hosszabbra nyúltak az együttlétek: az ebből az időből származó kutatások szerint a párok 5-10 perc közötti időtartamot mértek. A New Brunswick Egyetem legutóbbi felméréséből származó adatok szerint nagyjából ugyanennyi ideig tart ma egy légyott.

Kiderült továbbá, hogy míg a hölgyek 7 perccel hosszabbították volna meg a szexet, addig a férfiak átlagosan 11 perc pluszt kérnének, ám a 20 percet már mindketten túl soknak tartják. Az ideális időtartam tehát 13-15 perc között van.

5 dolog, amit minden férfi utál az ágyban (18+)

A pasikon nehéz kiigazodni. Azt hiszed, hogy az egyik dologtól tűzbe jönnek, de valójában ki nem állhatják. Amiről pedig azt gondolod, hogy nem tartják szexinek, egyszerűen megőrjíti és szenvedélyes csődörré varázsolja őket. Lerántjuk a leplet a férfiakat lelombozó női szokásokról! A Life.hu cikkéért kattints ide.
Gyereket szeretnél? Ez a szexpóz a legjobb számodrahttp://www.life.hu/intim/20151009-ezzel-a-szexpozzal-nagyobb-az-esely-a-teherbe-esesre.htmlMisszionárius, cowgirl, kutya, stb. - Mindenkinek megvan a kedvenc póza. Na, de melyik az, amellyel a legvalószínűbb a teherbeesés? Intim--Álom, valóság, perverzió – Fotók a szado-mazo szerelemszállodából!http://www.life.hu/intim/20151013-szadomazo-szeretetszallodaban-keszitett-fotokat-nathalie-daosut-japanban.htmlA legmélyebb tabuk világában járt Nathalie Daoust fotós, aki bejutott Japán egyik híres szerelemszállodájába. IntimOrigoZimány Lindának hőhullámai vannak? Szexi fotót lőtt a nagy forróságban!http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-szajanak-hohullamai-vannak-szexi-fotot-lott-roluk.htmlLinda, aki a minap azt nyilatkozta, hogy hamarosan megállapodik Kedves Ferenc mellett és családot alapít, visszament Los Angelesbe, hogy elvarrja az ottani szálakat, és utána végleg hazajöhessen. Onnan küldött most egy képet a követőeinek. TV + Sztárok--Mikor fog kidurranni Kim Kardashian melle?http://www.life.hu/intim/20151013-kim-kardashian-mellei-hatalmasak.htmlAz egyre terhesebb celebnő mellei már-már egy szülinapra is különlegesnek számító lufi méretéhez kezdenek hasonlítani. Intim--Napi három szexszel fogyott hatvan kilót egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151013-dawn-chapell-napi-harom-szexszel-fogyott-63-kilot.htmlSok férfit elriasztott testsúlya miatt, de amikor egy vakrandin összeismerkedett Russ-szal, a 39 éves Dawn Chapell élete megváltozott. Ez Zsír!--Ezen áll vagy bukik Kulcsár Edina párkapcsolata?http://www.life.hu/intim/20151013-kulcsar-edina-parkapcsolatarol-beszelt.htmlA Life.hu nagyszájú riportere Kulcsár Edinával beszélgetett egy nagyon intim témáról, a párkapcsolatáról. Még Edina szerelme, Máté is megmutatta magát a videóban. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.