Összehozták Tóth Gabit Kedves Ferenccel

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi Gyertek át szombat este (tévéműsor) Kedves Ferenc Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Gyertek át szombat este! című műsorban Tóth Gabit is Kedves Ferenc exbarátnői közé sorolták. Az énekesnő humorral vágta ki magát később a helyzetből. 

Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában Kedves Ferenc barátnőit kellett időrendi sorrendbe raknia Kiss Ramónának. A listán a Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda neve mellett Gabi is szerepelt. Igaz, tavaly pletykáltak arról, hogy együtt látták őket, de azt, hogy bármiféle intim viszony lenne közöttük, egyikük sem erősítette meg, így a szóbeszéd is abbamaradt.

Forrás: Instagram/tothgabi

Gabi nem akadt ki a most történteken: "Aki két hete látta a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorában a fotóalbumot, melynek kapcsán őszintén beszéltem a párkapcsolataimról, az tudhatja, eddig kivel kötöttem össze az életem"nyilatkozta Gabi a Borsnak.

"A Gyertek át szombat este! szórakoztató, vicces, late night elemekkel fűszerezett game show. Olyan játékok és feladatok szerepelnek a műsorban, amelyek egy otthoni házibuliban is előfordulhatnak, itt sok esetben a bulvársajtó híreiből merítünk, abban bízva, hogy ezek a hírek, információk hitelesek" - mondta el Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.