Rihanna egykori sajtósa cáfolja, hogy az énekesnő lefeküdt Jay-Z-vel

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Jay-Z könyv Beyoncé viszony Rihanna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a két sztár még 2005-ben bújt ágyba többször is, miután Jay-Z és Beyoncé egy időre külön váltak. Most megszólalt Rihanna korábbi munkatársa, aki szerint hazugság az egész történet. 

J. Randy Taraborelli nemrég megjelent könyve szerint a sztárpár egy évet élt külön, méghozzá azért, mert az énekesnek viszonya volt Rihannával. A hír állítólag Jonathan Haytól, Rihanna egykori sajtósától származik, aki tagadja a dolgot. A férfi most nyilvánosan kért bocsánatot mind a három féltől, és reméli, hogy emiatt nem romlik meg a kapcsolata egyik érintettel sem. Elmondása szerint Randy bosszúból írta le ezeket a könyvében, de semmi valóságalapja nincs az információnak - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Larry Busacca

"Bocsánatot kérek a történtek miatt..Ez az egész nagyon kínos" - nyilatkozta Jonathan, aki azt állítja, hogy ő soha nem találkozott még Taraborellivel, aki egy korábban félresiklott üzlet miatt akarja rontani az ő hírnevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.