Larion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolt

Forrás: Big Day Magazin Fotó: Andráska Krisztián -
lagzi esküvő Larion Zoé házasság menyasszony Müller Attila vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak?

Attila és Zoé régóta alkotnak egy párt, de még nem gondolkodtak el azon, hogy összekössék az életüket. A sors mégis úgy hozta, hogy egy fotózásnak köszönhetően kipróbálhatták magukat menyasszony és vőlegény szerepkörben.

Forrás: Big Day Magazin Fotó: Andráska Krisztián

„Tőlem nem idegen az esküvők világa, hiszen vőfélyként 60 esküvőt csináltam végig, korábban pedig zenészként is felléptem lagzikon. Ennek köszönhetően otthonosan mozgok az esküvők világában, hiszen belülről sokszor megtapasztaltam az izgalmat, a meghatódást, a családok reakcióját. Amikor felkértek minket erre a különleges fotózásra, nagyon örültünk, mert szeretünk különleges fotósorozatokat készíteni magunkról, és ez abszolút beleillett a profilunkba" – kezdte Attila, aki még nem tudja, mikor lesz igazi lagzija Zoéval.

„Sok ismerős, amikor kiraktuk a képeket, gratulált, mi pedig nevetve mondtuk, ez csak egy főpróba volt. Jó megtapasztalni az elegáns ruhák és díszletek világát, de egyelőre még nem tűztük ki a saját lagzink időpontját" – nevetetett Attila, akitől Zoé vette át a szót.

Forrás: Big Day Magazin Fotó: Andráska Krisztián

„Mivel fotómodellként többször bújtam már menyasszonyi ruhába, nem volt új érzés számomra ez a szituáció. Szépségtanácsadóként pedig érdekelnek az új ötletek, ruhák, díszletek, így nagyon örültem a felkérésnek. Az igazi esküvő már sokszor szóba került közöttünk, de túl sok energiába kerülne megszervezni, hiszen ha lesz, akkor extrémet és különlegeset szeretnék. Most nagyon elfoglaltak vagyunk, így egyelőre várat magára a lagzi. Mi így is egységként működünk, és boldogok vagyunk egymással" – mondta Zoé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.