7 tipp a partnerkereső adatlapod kitöltéséhez – Pasiszemmel!

párkeresés társkeresés ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen keresnek maguknak párt (vagy épp kalandot) online alkalmazások segítségével, de nem mindig könnyű a célnak leginkább megfelelően kitölteni a bemutatkozó részt ezeken a felületeken. Most pasiszemmel adunk néhány tippet a női adatlapokhoz. 

1. Legyél látható a fotóidon!

És ez alatt az értendő, hogy az arcod legyen látható – minden ellenkező híreszteléssel ellentétben még mindig elsősorban ez alapján döntenek a pasik. Szóval felejtsd el az életlen, elmosódott, sötét fotókat és azokat is, ahol a kép hátterében állsz! Vagy ahol a barátnőiddel közösen pózolsz, és az sem egyértelmű, melyik vagy te. Legfőképp pedig a napszemüveges képeket hanyagold, amiken biztos nagyon jól áll neked az új darab, de pont a lényeget takarja belőled.

Forrás: Thinkstock

2. Ne kamuzz!

Vagy mondhatnánk azt is: vállald magad! Ha farmert és sportcipőt hordasz a hétköznapokban, ne combfixes és vörös ruhás fotókat tegyél fel magadról! Ez nemcsak a külsőségekre, de a magadról írt jellemzőkre is áll. Nyilván szeretné mindenki a lehető legjobb oldalát mutatni, de ez gyakran átcsúszik abba, hogy már nem is magát adja elő. Nem népszerűségi versenyt kell nyerned, hanem megtalálnod azt, akinek pont te kellesz. És ha mást mutatsz, akkor hogyan találna meg a hozzád való?

3. Írd le, kit keresel!

Érdemes jól körülírni, hogy kikkel szeretnél megismerkedni, ki illik hozzád, kik írjanak. Ezzel megspórolsz rengeteg felesleges válogatást az eleve esélytelen jelentkezők között, és még az is lehet, hogy valaki pont azért fog írni neked, mert magára ismer a leírásodból. Ami lehetőleg minél több konkrétumot tartalmazzon (például kor, külső, érdeklődés, értékrend), ne pedig olyan lózungokat, például hogy "legyen őszinte”.

Ki az, aki ezt olvasva arra gondol, hogy "én nem vagyok őszinte, nem írok neki”?

4. Ne legyél negatív!

Egy példa az iménti pont nyomán: azt írd le, mit és kit keresel, és ne azt, hogy mit NEM! Ugyanígy felesleges hosszas kirohanásokat írni az adatlapodra arról, hogy milyen hibái vannak az oldalnak, vagy milyen rossz tapasztalatok értek téged a korábbiakban. Igen, köszönjük, mások is így vannak, mégsem ezzel foglalkoznak.

Kinek van kedve írni olyasvalakinek, aki már az első benyomásra is negatív?

5. Legyél egyedi!

Ez a legkevésbé megfogható és konkretizálható tanács, de érdemes törekedni rá. A lényeg, hogy legyen olyan, lehetőleg figyelemfelkeltő módon elhelyezett információ, mondat, megfogalmazás, poén, bármi – ami csak rád jellemző, ami senki másnál nem fordulhat elő ilyen módon, ami kifejezi azt, milyen vagy, és mitől vagy egyedi. Rengeteg sablonadatlapot böngésznek végig a férfiak, és rendkívül pozitívan tudnak reagálni arra, amelyik végre kicsit is egyedibb.

Forrás: Thinkstock

6. Gondolkozz a pasik fejével!

Az előzőhöz (is) kapcsolódva egy általános jó tanács: érdemes azokra gondolnod a partnerkereső profilod megalkotásakor, akik ezt böngészni és olvasni fogják, és kicsit az ő szemükkel is nézned. Főleg egy olyan pasi szemével, aki szerinted illene hozzád. Felfigyelne rá(d)? Milyen benyomás alakulna ki benne rólad elsőre? Észrevenné, hogy talán egymáshoz valók vagytok? Kedvet érezne írni neked?

7. Sose feledd, van élet az online partnerkeresésen túl!

Utolsó, végső és általános tanács. Az online partnerkeresésre nagyon könnyű rákattanni, az erre specializálódott oldalak meg is tesznek mindent, hogy függő legyél, folyamatosan új impulzusokkal bombáznak. Ha pedig belekerülsz a körbe, esetleg még randizgatsz is, egyre inkább úgy tűnik majd, hogy nincs is élet és partnerkeresés ezen kívül.

A neten rengeteg cikk, beszámoló, vélemény kering, amiben leírják a közismert "a mai pasik mind...”, "a mai lányok mind...”, "manapság a társkeresés/ismerkedés csak arról szól...” típusú mondatokat, majd a végén kiderül, hogy az illető csak a netes partnerkeresés alapján összegezte így a tapasztalatait. Pedig akik fenn vannak az ilyen oldalakon, azok csak az ellenkező nem egy bizonyos részét teszik ki, szóval ne hagyj fel soha az élőben pasizással sem!

Ha így teszel, és ennek révén lazábban kezeled a netes ismerkedést, attól még jobban is fog menni.

Fodor Zsóka szerelemre vágyik - Intim vallomás!http://www.life.hu/intim/20151029-fodor-zsoka-szineszno-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-sztarja-hetvenevesen-szerelemre-vagyik.htmlA Barátok közt egykori nyüzsgő Magdi anyusa elárulta, hetvenévesen sem zárkózik el egy párkapcsolattól. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMeztelen lányokat díszít elképesztő tetkókkal a művész – Fotók!http://www.life.hu/intim/20151029-pokras-lampas-muvesz-meztelen-lanyok-testet-disziti-tetovalassal-es-kalligrafiaval.htmlPokras Lampas egy egészen egyedi technikát alkalmaz, amit meztelen lányok testén fejlesztett ki. IntimOrigoÖccse miatt nem házasodik Király Linda http://www.life.hu/intim/20151029-kiraly-linda-enekesno-occse-kiraly-benjamin-miatt-var-az-eskuvovel.htmlAz énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huHorgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--Larion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20151028-larion-zoe-modell-es-parja-muller-attila-musorvezeto-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak? Intim--Hol van Brad Pitt? Férje nélkül tért haza Kambodzsából Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151029-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-szinesz-nelkul-erkezett-haza-los-angelesbe-kambodzsarol.htmlHiába utazott felesége után Kambodzsába Brad Pitt, Angelina Jolie nélküle érkezett vissza a Los Angeles-i repülőtérre. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.